NL 50 FR QQ river value bet?
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
PokerStars
7 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
rusherninja (UTG) ($72)
UTG+1 ($61.55)
MP ($57.70)
CO ($19.25)
BTN ($50)
SB ($50.25)
BB ($50)
Pre-Flop: ($0.75, 7 players) rusherninja is UTG :qh: :qd:
rusherninja raises to $1, 3 folds, BTN calls $1, 2 folds
Flop: :7h: :7d: :2c: ($2.75, 2 players)
rusherninja bets $1.50, BTN calls $1.50
Turn: :6d: ($5.75, 2 players)
rusherninja checks, BTN bets $3, rusherninja raises to $11.50, BTN calls $8.50
River: :jc: ($28.75, 2 players)
rusherninja checks, BTN checks
ellen: 15/11 4.0 5.7k hand ( be reg kb)
foldtocbet: 41% raise cb 23%
én statom : 14/12 4.7
cbet: 72% (ezt a flopot 100%ban cbetelem )
igazabol az lenne a kérdésem h megadhatja e szerintetek rosszabbal riveren ha betelek mondjuk egy 14.5 v 19.5-t ?
ill szerintetek mi lehet a turn utan az én rangem ill az ellen range?
miért minraise pre utg-ből??
egyébként itt a ranged főleg 2 overekből, sd,fd-ből áll amivel maximalizálni akarod az FE-t a turnon, azonban erre párt vagy combodraw-t nem fognak dobni. szerintem adott volna river betet is, mert legtöbbször blöffre tesznek, azonban egy ilyen note után, már nem játszhatod el ezt még1x;)
ennyi az open raisem nl50-n
hát én ugy gondoltam h azért hiheti h tényleg van egy nagyobb opm vagy fullom/pokerem
v pedig feladnam a blöfföt/felblöfföt riveren
sokszor cr-lek jo lapokkal bar ilyen spotban még nem voltunk sztem
river blöffökre képes vagyok bar azért annyira nem vagyok vad postflop szoval alt tényleg nalam vannak a river beteknel a jobb lapok plusz vszinuleg tudta azt is rolam h nyerö/"jo" jatekos vagyok
j-nel kisebb lap jön beteltem volna ugy vszinubb jobban adta volna ppvel
ez h j jött nem azt mondom annyira scary szamara de azért az jelent vmit h riveren egy aranylag blank lapon folytatom a "blöffömet" rádásul kint van mar egy over lehet nem akar herocallolni annyiért mint amennyit beteltem volna
még mindig bizonytalan vagyok h callolta volna e egy ppvel amit verek FR-n x_X
(már mint kis -közepes ppvel amit verek)
de azért kivancsisagbol lehet lecallolt volna
nem volt recent historynk se
hát igy h AJ-je volt tuti callolt volna de erre vhogy nem gondoltam h majd igy tp tkje lesz XD
AJ-val ellen játéka borzalmas, nem is értem, hogy gondolta azt a turn callt. egyébként pedig mindenképp valuebet riveren, hisz ha nem adja meg, legalább nem tudja note-olni mivel csináltad, ha meg megadja, többet nyersz. nagy ritkán lesz nála jobb lap, de azzal meg úgyis rádtolja, és akkor easy fold.
egyszóval river bet/f, de visszaemelésre mindenképp fold, bármilyen csábító is a pot odds!
ui: nekem nem tetszik az open raise méreted, de mindenki úgy játszik ahogy akar;)
ja tényleg erre nem is gondoltam h notelni tudja igy h mivel játszottam már jobban tetszik a river vbet
plusz ugyis elég sokan szeretnek herot játszani a limiten ugy vettem észre ez meg egy jo alkalom neki erre :D
meg mivel még nem volt ilyen spot 2nk között igy tényleg kivancsi lehet plusz mar csak info miatt is adhatja
ja a legtöbb embernek nem tetszik régen nekem se tetszett és elég fishynek tartottam de ugy érzem h ezzel vagyok a legeredmenyesebb még ha ezt fura is leirni van sok elönye sztem
thx a hszket!
A turn c/r mögött kell lennie koncepciónak, ami meg is volt, és működött. Riveren egyértelmű vbet azon range ellen, ami turnön is megadott, vidd végig a "blöfföt" :)