Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > nl 50 OP ch/r-t kap pározódott turnon

mese
Válasz Lev729 kommentjére
2011. nov. 8. 12:21

Ha pedig ez már a 8. turn volt, ahol agresszívan játszik, akkor miért van ez a leírásban?
"ellenfél ismeretlen, túl sok mindent eddig nem láttam tőle"

amikor a handről a leírást készítettem akkor láttam, hogy ez a 8., simán lehet hogy a hand pillanatában csak a 3-4. volt. abban a pillanatban egyébként egyáltalán nem néztem a postflop statokat, csak a board struktúrára és a fish mivoltára tudtam támaszkodni.

és azért nem láttam tőle semmit, mert mutatásig emlékeim szerint talán 1x jutott, akkor valami luksorral verte a másik reget az asztalnál. a többi esetben hittek az agressziójának, 1x én is dobtam ellene, talán ez is közrejátszott abban, hogy most nem tudtam dobni;)

mese
Válasz mikki86 kommentjére
2011. nov. 8. 12:24

Na, ez az. Szerintem bőven eleget láttunk tőle, hogy agyatlan aggrodonknak tekinthessük az ellenfelet, emiatt sem merülhet fel a fold.

én is így látom a dolgot, nálam akkor valami ilyesmi sorrend merült fel:
call>>raise>>fold

azért tettem fel ide, hogy kiderüljön nálam tapasztaltabb és jobb játékosok, hogy látják az ilyen szituációkat, amikor túl sok mindenre nem lehet támaszkodni max csak az asztaldinamikára, és a megfigyelésekre.

mese
Válasz mese kommentjére
2011. nov. 8. 15:07

Lev729: egyébként mi a véleményed a partiról? Te hogy játszanád?

qwertibie
Válasz mese kommentjére
2011. nov. 8. 15:24

szerintem jó a calldown. raise-nek nem látom értelmét, hagyjuk hogy "befejezze az előadást", nem biztos hogy olyan lighat stackelődik itt 8x-el vagy overpárral.
szerintem any riveren callolnék és note

Lev729
Válasz qwertibie kommentjére
2011. nov. 8. 17:19

Lev729: egyébként mi a véleményed a partiról? Te hogy játszanád?

szerintem jó a calldown. raise-nek nem látom értelmét, hagyjuk hogy "befejezze az előadást", nem biztos hogy olyan lighat stackelődik itt 8x-el vagy overpárral.
szerintem any riveren callolnék és note

Így.

Annyi eltéréssel, hogy nem biztos, hogy minden körülmények között callolnék riveren. Szóval itt call turn-ön, riveren meg újraértékelek.

Egyébként pont 7x-nek néz ki, amit előad.
Flush draw-tól, oesd-től, 8x-től nem várnék raise-t turnön.
Ettől függetlenül persze csinálhatja, meg túlértékelhet gyengébb lapokat, szóval emiatt nyilván nem lehet még dobni turnön. Riveren meg megnézném mit művel, aztán döntenék.

mese
Válasz Lev729 kommentjére
2011. nov. 8. 18:06

köszönöm a hozzászólásokat, itt a teljes parti:

Ongame Network $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1507634
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

noincomeyet0 (UTG): $53.40
.pokerfather (MP): $73.34
Waldquelle88 (CO): $55.55
Hero (BTN): $50.00
MYWIFENAN (SB): $54.10
pkr face87 (BB): $74.76

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with KImage KImage
3 folds, Hero raises to $1.50, MYWIFENAN calls $1.25, 1 fold

Flop: ($3.50) 8Image 7Image 2Image (2 players)
MYWIFENAN checks, Hero bets $2.50, MYWIFENAN calls $2.50

Turn: ($8.50) 7Image (2 players)
MYWIFENAN checks, Hero bets $6.00, MYWIFENAN raises to $16.25, Hero calls $10.25

River: ($41.00) QImage (2 players)
MYWIFENAN bets $33.85, Hero calls $29.75 all in

Final Pot: $100.50
Hero shows KImage KImage
MYWIFENAN shows 6Image TImage
MYWIFENAN wins $4.10
(Rake: $-1.10)

kacorkiraly
Válasz mese kommentjére
2011. nov. 8. 18:45

mondtam h nem draw van nála :D legalább is nem ilyen.

Élő ügyfélszolgálat