NL 50 QQ turn move?
EverestPoker Game #3659671459: Table Berlin-5 - $.25/$.50 - No Limit Hold'em - 15:17:13 - 2008/09/05
Seat 1: kkmas ($32.75)
Seat 2: sjaakjee ($44.25)
Seat 3: witvis ($89.25)
Seat 4: 16s ($49.20)
Seat 5: pigdaddy ($54.85)
Seat 6: Swanito75 ($11.25)
Seat 7: balbino57 ($11.20)
Seat 8: dirwz ($47.75)
Seat 9: sebhar ($46.95)
Seat 10: mAnutwo ($11.80)
balbino57 posts the small blind of $0.25
dirwz posts the big blind of $0.50
The button is in seat #6
*** HOLE CARDS ***
Dealt to pigdaddy [Qh Qs]
sebhar folds
mAnutwo folds
kkmas folds
sjaakjee folds
witvis raises to $1.75
16s folds
pigdaddy raises to $6.00
Swanito75 folds
balbino57 folds
dirwz folds
witvis calls $4.25
*** FLOP *** [8c 8h Jc]
witvis checks
pigdaddy bets $7.10
witvis calls $7.10
*** TURN *** [Ks]
witvis bets $13.25
pigdaddy ???
ellenfél ismeretlen
Ez nehéz helyzet, de én nem nagyon tudok elképzelni olyan lapot, amit vernél (hacsaknem a teljes blöfföt), szóval én itt dobnám. Lehet nála JJ, amivel a floppon még csak c/c-t jászott, illetve esetlegesen AK, vagy KK, AA.
Kérdés az, hogy mondjuk esetleg egy TT-vel csinálja-e ezt, én nem hiszem. Dobnám.
Mikor nyitna bele a K turnbe? Ha van királya sztem nem emel hanem vár hogy cr-elhessen mert akkor már committed vagy. Mivel ismeretlen ellenfél simán lehet nála egy KcQc, de valahogy úgy érzem hogy nincs királya. Ha JJ-je van akkor is miért nyitna bele? A játékod alapján simán lehet nálad AK/QQ/AA/KK, ezeket miért akarná kizavarni a partiból? Én valami húzólapra gyanakszom, persze lehet hogy trükkös játékos és nála van a monster mondjuk egy JJ vagy AcKc képében, de JJ-vel belenyitni hülyeség sztem, ha meg AK van nála akkor sem túl logikus nekem a nyitás, hacsak nem AA-ra gyanakszik, mert azzal tovább kéne itt emelned. Ha nála van az AA akkor sem értem a nyitást. Az átlag játékos nem így játszana.
Turnön feltette a kérdést: "Van nálad király vagy jobb?" Rajtad múlik a válasz, ha úgy gondolod hogy nincs királya akkor push. Szerintem nincs neki, hanem valószínűbb valamilyen húzólap.
Én rátolnám.
Hosszútávon ez mindenképpen -EV, de én itt jobbnak érezlek.
Ha kicsit rafináltabb játékos akkor így jártam.