call, call, call, .... ennyire egyértelmű hogy betettünk tizen egy két dodót a potba és becallolunk egy overbetet 3nutsal?
Vagy ennyire tutista lettem a sok Omaha-tól, vagy rajtatok uralkodott el a csordaszellem srácok... ;)
Én kész flusht se nagyon dobok, de "HU"-ban Q magas 2 laposat tuti nem.
sztem picit para van az Omaha miatt :)
Ok. Valszeg. igazatok van....DE! :)
(Még ezt leírom aztán ha még mindig azt mondjátok hogy kóól akkor ok.)
Terrorka szerint jó játékos. Szóval, akkor mikor fog egy jó játékos riveren AI menni 10magas flössel, vagy annál rosszabb kézzel??? No mikor ? Szerintem soha. De biztos mutat egy beragadt trasht mert most próbált blöffölni, úgyhogy megint beégtem. :D
van ebben is igazsag, de veled még nem esett meg, hogy pont azt a lapot akartad reprezentálni, ami az ellennél volt? :D :D :D
Persze meglehet, hogy magasabb flushe van,de ezen én nem emészteném magam 1 percig sem.
Ok. Valszeg. igazatok van....DE! :)
(Még ezt leírom aztán ha még mindig azt mondjátok hogy kóól akkor ok.)
Terrorka szerint jó játékos. Szóval, akkor mikor fog egy jó játékos riveren AI menni 10magas flössel, vagy annál rosszabb kézzel??? No mikor ? Szerintem soha. De biztos mutat egy beragadt trasht mert most próbált blöffölni, úgyhogy megint beégtem. :D
Igy utólag tényleg megadó, én azér kicsit elgondolkodtam, mivel pont azért hivtam fél potot hogy adja meg és erre kaptam 1 allint, itt a vége:
River: :Tc: ($14, 2 players)
Hero bets $7.50, sednafish raises to $43.05, Hero calls $35.55
Final Pot: $100.10
sednafish shows: :Ah: :7s:
Hero shows: :Jc: :Qc:
Hero wins $97.10 ( won +$48.05 )
sednafish lost -$49.05
ennyi :).
Nice call, én is a callra szavaztam volna, ha időben elolvasom ezt a topikot. FD-vel cbetelt volna, szerintem ez a kulcs itt a partihoz.
Amúgy én nem szeretek OOP JQs-sel csak megadni, nálam is vagy fold vagy 3 bet. Ha nagyon agro a dealer és 4betelget a restealemre akkor inkább eldobom és várok egy olyan szitura, amikor már 5 betelni tudom.