NL100 2 pár sor+flush veszélyes flopon
$0.5/$1 No Limit Holdem
3 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Hero ($120.95)
SB Denchee ($131.80)
BB Qatullus ($128.65)
Pre-flop: ($1.50, 3 players) Hero is BTN 5:spade: 4:club:
Hero raises to $3, Denchee calls $2.50, Qatullus folds
Flop: 4:diamond: 7:diamond: 5:diamond: ($7, 2 players)
Denchee checks, Hero bets $7, Denchee raises to $20, Hero calls $13
Turn: K:heart: ($47, 2 players)
Denchee bets $40, Hero ?
Enemy: 28/17/ Agg: 3,6 checkraise: 20 hand: 287
fold/allin?
nálam ez már flop fold a reraisere
Az a baj, hogy ilyen floppokon előszeretettel CR-elnek le semmivel is...viszont nem hiszem h turnben feladná bármilyen airrel a potot, ezért a call csak abban az esetben tetszik, ha semleges turn esetén rátoljuk.
Egyébként foldra szavazok floppon, mert nagyon sok esetben set/sor/flush lesz nála...
Amúgy mostanában gyakran check behindra játszom az ilyen floppokat, és blank turnre emelek csak...vagy 2 utcán át callozom az ellen betjét(ilyenkor elég sokan felbátorodnak egy blöffre)
szerintem a turn nagyon jó lap az ai-hez mivel 3 handednél még kisebb a floppolt flsuh valószinüsége és minden drawnak az equityje nagyot csökkent a turnre, szóval nálam ez AI
nálam ez már flop fold a reraisere
én nem tudok ezekből a számokból olvasni mert én nem használok hudokat de ha úgy érzed jobb vagy akkor már floppon pusholnod kell
Azért nem pusholom mert azt csak jobb lap adja, ha csak callozom akkor a blöffből tudok valuet kivenni.
A terv egyébként az volt amit kisrapi írt
de rengeteg lap lejöhet ami tönkreteheti a csapdázásod, és aki 20%-ban c/r-el az nem hiszem hogy nagyon kifinomultan játszana, és lehet egy sima színhúzóra vagy sorhúzóra is megadja az allined vagy visszaemelésed
ellenfel c/r manias, kifejezetten aggro es 3-an ulunk az asztalnal >> sima allin szerintem
a flop call tetszik amugy, azert amint pindrokk irt is