nl100-250 BB deep, nehez turn
na, ma jatszottam egy kicsit, be is teszek egy szerintem eleg erdekes handet:
ellenfel egy idiota, 137 hand alapjan 80/3/1, de 32% aggr. freq, ami 80 vpip mellett mar soknak szamit.
history:
elotte nem sokkal mar ketszer is lestackelt ugy, hogy nalam sor nala nagyobb sor, illetve nalam flush nala full.
viszont ezek utan en is lestackeltem egyszer, ugy hogy bloffon kaptam.
$0.5/$1 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG braveheart75 ($254.71)
CO TheonlyEdjon ($113.78)
BTN Hero ($255.99)
SB tjabo00 ($129.41)
BB canavarr ($100.00)
Pre-flop: ($1.50, 5 players) Hero is BTN 5 4
braveheart75 calls $1, 1 fold, Hero raises to $5, 1 fold, canavarr calls $4, braveheart75 calls $4
Flop: 7 5 8 ($15.50, 3 players)
canavarr checks, braveheart75 checks, Hero bets $11, canavarr calls $11, braveheart75 calls $11
Turn: 6 ($48.50, 3 players)
canavarr checks, braveheart75 checks, Hero bets $24.25, canavarr folds, braveheart75 raises to $238.71, $214.46 to Hero ($215.74)?
az eddigi lejatszasom szerintem oke, de itt mi a fasz?
ok, szerintem a dobás teljesen logikus, allig van pénzünk benn a potban ( 40$ ) viszont én tuti callolnám a draw miatt és egyáltalán nem biztos hogy behind vagyunk ekkora range melett ( még fr-en is callolnám hát még shn)
crycall
Easy fold. 250 BB deepen nem mennék bele ilyesmibe, a flush draw-ra meg nagyon nincs meg az odds. A turn crai overbet jelenthet akár 9T-is, amivel azt mondja "fizess ha 9-esed van!" Én legalábbis azzal játszanék így.
Amúgy a turnt passzoltam volna, itt nagyon utálok check/raise-t kapni. Inkább őrizgetem a backdoor flush esélyt. Ha bejön jó eséllyel kifizet valaki sorral kétpárral stb.
Én ezt ennyire deepen eldobnám, bármekkora fish is az ellenfél. 100bb-vel easycall lenne, de így...
Turnön két ellenfél ellen valószínüleg én is elpasszolnám, ahogy Zoli. Ha csak a fish lenne, akkor valuebet.
najo, megnyugodtam, hogy ez ilyen egyertelmu, en is eldobtam ....
normalis jatekos ellen nyilvan easy fold, de egy 80 VPIP-es gigafish ellen...
amugy kurva nehezen birtam elengedni meg igy is, 100 BB-nel pl. ez nekem autocall egy ilyen ellen. azt szamoltam egyebkent, hogy 20%-om van a flushre es legalabb 30% arra is, hogy egyszeruen jobban allok, igy pedig a bent levo penzzel egyutt mar jo a call.
csak ehhez tokosebbnek kellett volna lenni