ezt a handet most nem csavartam meg:)
Én rátolnám, ha ráemelt a c-betedre. 3,4%-os 4-bet range-ében benne van az AK azzal visszaemelt volna. Szerintem tudja hogy Kxx flopon 3-bet potban ritkán flopolsz akármit. Egy push-sal AA,AK-t repelhetsz, nála ez ritkán lesz, KQ mégritkábban a handed miatt, szerintem itt JJ TT-vel próbálkozik elvinni a kasszát.
szerintem itt JJ TT-vel próbálkozik elvinni a kasszát.
Én rátolnám, ha ráemelt a c-betedre. 3,4%-os 4-bet range-ében benne van az AK azzal visszaemelt volna. Szerintem tudja hogy Kxx flopon 3-bet potban ritkán flopolsz akármit. Egy push-sal AA,AK-t repelhetsz, nála ez ritkán lesz, KQ mégritkábban a handed miatt, szerintem itt JJ TT-vel próbálkozik elvinni a kasszát.
Akkor miért akarod rátolni?
Miert raiselne be 10,10 j,j vel,ugyanmar. Ez semi bluff vagy total air
Miert raiselne be 10,10 j,j vel,ugyanmar. Ez semi bluff vagy total air
szerintem A,A val,ha pre csak callolt,akkor ezen a floppon fölösleges raiselnie
mind1, itt a vége:
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO 3xRaiser ($35)
BTN sadnewsUlose ($130.35)
SB OOKKAA ($137.10)
BB Hero ($100)
Pre-Flop: ($1.50, 4 players) Hero is BB :Qd: :Qs:
1 fold, sadnewsUlose raises to $3, 1 fold, Hero raises to $11, sadnewsUlose calls $8
Flop: :4h: :6h: :Ks: ($22.50, 2 players)
Hero bets $13, sadnewsUlose raises to $30, Hero goes all-in $89, sadnewsUlose folds
Final Pot: $141.50
Hero wins $139.50 (net +$39.50)
sadnewsUlose lost $41
\szerintem NL100on history és hatalmas leveling nélkül nagyon rossz a flop shove. az ok igen egyszerű: minden rosszabbat \kivéve pár FD (azok ellen is flipelsz kb.)\ dobatsz. alig van value hand a rangében flopon, ergó ha bekerül a pénz nagyon rosszul állunk (kb. Axfd,44,66,AK,AA) ellen rakod be ez ellen a range ellen pedig borzalmas eq-ed van (ha kitágítjuk QJs féle fd-vel ,akkor se sokkal jobb).
a baromi kevés valuehand miatt amit raiselhet én callolnék all day itt flopon és nem A turnokon be is kerülne a stackem vége.
így pedig nice bluff kb. :) (airrel nem túl gondolkodó játékos ellen szerintem türhető a line)