azt nem tudom h miert de floppon azert mert ugy mondtak h ugy kell .
Sosem értettem miért érez késztetést tanácsadásra az, aki baromira nem ért hozzá és egy épkézláb mondatot sem tud összerakni...
azért mert az mondták úgy kell.... istenem....
-off-
tanácsot mindenki adhat, majd a kérdés feltevője eldönti,hogy mennyire volt értékes számára :)
-on-
blöffből vagy valueból?:)
ha nem vetted volna eddig eszre ez nem egy profi kezelemzo forum , ez egy oszd meg a velemenyed , vagy kerd ki masok velemenyet egy-egy leosztasrol. kb, persze ha szukseget erzed kerheted privatban is egy-egy profi hozzaerto szakembertol,de az szerintem nemi penzedbe fog kerulni, ez egy kozossegi forum, jah es kepzeld el en is ezeken a limiteken jatszom , ezek az emberek ellen , es azt azert bizton allithatom h altalaban nem en fizetem a 7vgi szorakozasukat.
remelem nem sertettem meg a lelkivilagodat es erthetoen fogalmaztam, .....
jah meg ne offold a temat ha nem tudsz ertelmeset oda irni . probald meg te is h ez egy jo forum legyen pl. hasznos lehet.
en is ezeken a limiteken jatszom , ezek az emberek ellen , es azt azert bizton allithatom h altalaban nem en fizetem a 7vgi szorakozasukat.
amen
ne legyetek ovisok :)
Noh. Személyszerint nem olvastam végig amit egymásnak írtatok, az az igazság,hogy nem érdekel. Engem csak az érdekel, hogy ki mit szól hozzá a handhez.
A csekkel az a bajom,hogy kábé a fél pakli tönkre teszi a handünket. A bettel meg az,hogy nem igazán adja meg gyengébb. Stackért meg nem szeretnék játszani,tp-vel. Mind1, a jövőben gyűjtök még ilyen handeket, hátha kiderül hogy mi a legjobb itt. Én néha betelek, néha csekkelek, most ezt dobta a gép:
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG NiceMustage ($119.75)
CO kranchann ($93.50)
BTN Popcornz . ($140.15)
SB nooidea ($103.95)
BB Hero ($100.35)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is BB :9c: :8c:
1 fold, kranchann raises to $2.50, 2 folds, Hero raises to $9, kranchann calls $6.50
Flop: :3c: :6s: :9d: ($18.50, 2 players)
Hero bets $11, kranchann calls $11
Turn: :5d: ($40.50, 2 players)
Hero checks, kranchann bets $18, Hero calls $18
River: :jd: ($76.50, 2 players)
Hero checks, kranchann bets $55.50
aki c/c olna floppon, az mit csinál ilyen turnon,tovább c/c ? és river meg sima c/f?
flop b/f, turn b/f és river chk remélve, hogy az ellenfél is chk back-el.