Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > nl100, 3bet pot, jó c/r szitu?

R1per2
2011. okt. 4. 12:45

nl100, 3bet pot, jó c/r szitu?

$0.50/$1 NO LIMIT HOLDEM • 5 PLAYERS • 888
UTG Hero $190.87
CO SPHTFN $74.86
BTN madurrr $218.21
SB mike2953 $103
BB grandbambino $46.63
Pre-Flop ($1.50, 5 players) Hero is UTG
:Js: :Jc:
Hero raises to $3.50, 1 fold, madurrr raises to $11, 2 folds, Hero calls $7.50
Flop ($23.50, 2 players)
:4s: :Qc: :3d:
Hero checks, madurrr bets $12, Hero calls $12
Turn ($47.50, 2 players)
:As:
Hero checks, madurrr bets $25, Hero check/raise?

Madurr 23/20/7.3 3bet, button 8%

Terrorka
Válasz R1per2 kommentjére
2011. okt. 4. 13:34

Szerintem az A a legroszabb lap ami jöhet, fold, itt a turn donk is jobb mint a c/r, de az esetek nagy részében c/f.

R1per2
2011. okt. 4. 14:24

Nem is érdemes több szót erre vesztegetni, az a baj, hogy nem reppelek semmit. most működött, de ugyanúgy működött volna valszeg a call is, és river mutatás.

gorcsy
2011. okt. 4. 14:33

Nem is érdemes több szót erre vesztegetni, az a baj, hogy nem reppelek semmit. most működött, de ugyanúgy működött volna valszeg a call is, és river mutatás.

A call sem jó általában, mert ha agró akkor 3. barellt is sokszor ellövi itt+ ha riveren nem is betel akkor is kevészer fogsz nyerni mert törnön valuebetelhet csomó Ax-et (de KK-t is) amivel pre ligth 3betelt

R1per2
Válasz gorcsy kommentjére
2011. okt. 4. 14:37

lehet amúgy lapot dobattam, mert egy Ax, AJ, vagy akár AK végülis mit gondolhat, vagyok olyan hülye, hogy blöffbe fordítanám a lapom? Nem biztos, hogy standard lenne az ő részéről kifizetni azt szűk monster ranget, amit reppelek (AQ, setek) :)
Pláne Ax-el, ami igen csak széles egy blöff 3bet rangeben. Nem fog mögém passzolni potcontroll, hogy fizettesse a ppket, Qx-eket.

gorcsy
2011. okt. 4. 14:43

lehet amúgy lapot dobattam, mert egy Ax, AJ, vagy akár AK végülis mit gondolhat, vagyok olyan hülye, hogy blöffbe fordítanám a lapom? Nem biztos, hogy standard lenne az ő részéről kifizetni azt szűk monster ranget, amit reppelek (AQ, setek) :)
Pláne Ax-el, ami igen csak széles egy blöff 3bet rangeben. Nem fog mögém passzolni potcontroll, hogy fizettesse a ppket, Qx-eket.

riveren pusholsz ha itt callol? mi volt a terv? Legtöbben itt biztos nem dobnak A-t legfeljebb riveren de túlzás azt gondolni minden regről hogy gondolkodik szóval ezeket nem erőltetném :)

R1per2
Válasz gorcsy kommentjére
2011. okt. 4. 14:44

Természetesen azért nem mentem allin, hogy olcsóbbá tegyem a blöfföm, de ugyanezt tenném monsterrel is, annyira nem drawheavy a board. Ha megadja, river ch/fold.

gorcsy
2011. okt. 4. 14:47

Természetesen azért nem mentem allin, hogy olcsóbbá tegyem a blöfföm, de ugyanezt tenném monsterrel is, annyira nem drawheavy a board. Ha megadja, river ch/fold.

Ezzel sztem az a baj hogy a játék hevében legtöbben lecallolnak turnon minden Ax-el ahelyett hogy gondolkodnának

Élő ügyfélszolgálat