Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 5max KTo flop cr-t kap :)

Hammmbekaplak
Válasz ujra_kezdo kommentjére
2011. aug. 7. 2:09

A range leges leges legalját verted meg.
A flop call valami borzasztó... Óriasi pénzégetés, mivel kb 100 bol 1 x nyered a partit.
Igazság szerint az egész partit nem értem...

radír
Válasz Hammmbekaplak kommentjére
2011. aug. 7. 23:50

Szerintem azon múlik, hogy ásszal cr-el e (illetve ha igen milyen gyakran) ilyen boardon az ellenfél vagy sem... ha nem, akkor túl szűk a value range-e, és lesz elég blöff/semi blöff a kezében ahhoz, hogy éppen hogy tudjuk callozni, uh már csak azt kell eldöntenünk, hogy be akarunk e vállalni ilyen hero callokat 140bb deepen, vagy vannak jobb spotok is NL100-on arra, hogy bepakoljuk a pénzünket.
szerintem az utóbbi, ettől függetlenül szép hand :D

ujra_kezdo
Válasz radír kommentjére
2011. aug. 8. 7:14

Szerintem azon múlik, hogy ásszal cr-el e (illetve ha igen milyen gyakran) ilyen boardon az ellenfél vagy sem... ha nem, akkor túl szűk a value range-e, és lesz elég blöff/semi blöff a kezében ahhoz, hogy éppen hogy tudjuk callozni, uh már csak azt kell eldöntenünk, hogy be akarunk e vállalni ilyen hero callokat 140bb deepen, vagy vannak jobb spotok is NL100-on arra, hogy bepakoljuk a pénzünket.
szerintem az utóbbi, ettől függetlenül szép hand :D

Szerintem AT+ al már biztosan 3betelt volna, Ax-ekkel meg biztosan nem fogja játszani ezt a játékot. De teljesen igazad van, vannak sokkal jobb
alkalmak ennél...

Élő ügyfélszolgálat