NL100 5max, TPNK turn kérdés...wtf CR?
Ellen aktív tag a fórumon, azt nem tudom, hogy ő tudja -e a nickem, és esetleg ezért ez az érdekes move...
60 handem van róla az adatbázisban az alatt 31/27 6% 3-bettel. 36% aggr.
eddig 4-ből 2 a turn CR-e.
Igazából megadni akartam, de addig gondolkoztam, hogy lejárt az időm és dobott a gép helyettem.
Az ok, hogy a flop check behind után az én rangem elég gyenge, de nem hiszem, hogy 2-szer checkelne erős lapot, így kb. semmit nem reppel itt.
Calldown, vagy riveren dobnánk ha újra emel?
Ongame Network $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 877985
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG: $106.05
CO: $48.00
Hero (BTN): $127.10
SB: $78.35
BB: $142.40
Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with 4 A
1 fold, CO calls $1, Hero raises to $4, 1 fold, BB calls $3, CO calls $3
Flop: ($12.50) 8 6 A (3 players)
BB checks, CO checks, Hero checks
Turn: ($12.50) 8 (3 players)
BB checks, CO checks, Hero bets $9.00, BB raises to $27, CO folds, Hero folds
egyetértek azzal, hogy itt semmit nem reppel kb, viszont ezt talán ő is tudja, szóval érdekes lehet, hogy mivel csinálja ezt.
turnön még calloztam volna, aztán river ha nem javulok talán bedobnám.
nálam calldown, épp azért amit elmondtál.
nálam calldown, épp azért amit elmondtál.
Sokat agyaltam rajta, lehet hülyeséget írok. Egyedül fd-t tudok a kezébe adni ezzel a line-nal, turn-re leesett a 2. kőr, ugyanakkor páros a board, tehát annyira nem erős a draw-ja, így c/r-zel szeretné maximalizálni a FE-t, betelnie emiatt felesleges lenne turn-ön, mert a c/r-nek nagyobb a FE-je, ha pedig te is mögé csekkelsz, akkor ingyen nézheti meg a river-t, és ott dönthet.
Mindehhez persze nem tudom, hogy NL100 SH-n mennyire szokás sc-kel preflop OOP call-olni a button emelését, nem pedig inkább 3bet-elni, vagy mondjuk Axs-del, de azzal meg nem hinném, hogy turn-ön is check-elne, mivel nyerhet valuet kisebb pp-ktől.
Mindehhez persze nem tudom, hogy NL100 SH-n mennyire szokás sc-kel preflop OOP call-olni a button emelését, nem pedig inkább 3bet-elni, vagy mondjuk Axs-del, de azzal meg nem hinném, hogy turn-ön is check-elne, mivel nyerhet valuet kisebb pp-ktől.
Ja, de itt jön a csavar, hogy ha tudta, hogy én vagyok, akkor feltételezhette h any SD képes handdel calldownolok kb, mert semmit nem reppel....
mi az akadémiás nickje villain-nek amúgy?
mi az akadémiás nickje villain-nek amúgy?
Ha mindenképp kellene tippelni a lapjára én 8x-et tudnék elképzelni.