Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 - 6max - AK túl passzív?

kanrich_
2008. máj. 29. 1:51

NL100 - 6max - AK túl passzív?

Sziasztok,

kiváncsi lennék a véleményetekre az alábbi partival kapcsolatban. Egész egyszerűen hihetetlen passzívan játszottam, és nem vagyok meggyőződve arról, hogy jól tettem, de arról sem, hogy rosszul. Egy szó mint száz, bizonytalan vagyok. Ti hogyan játszottátok volna a handet az egyes utcákon?

Köszönöm

$100.00 NL Texas Hold'em - Wednesday, May 28, 08:42:32 2008

Table Dili28 (Real Money)

Seat 5 is the button
Seat 1: marijntb ( $100.00 ) 15/4/1.7 (110 hand)
Seat 2: iteki ( $119.60 )
Seat 3: spelltime ( $24.95 )
Seat 4: flatbed ( $227.20 ) 63/3/1.4 (90 hand)
Seat 5: Hero ( $121.95 )
Seat 6: eef_88 ( $101.40 )

eef_88 posts the small blind [$0.50].
marijntb posts the big blind [$1.00].

Dealt to Hero [ :Kd: :Ac: ]

** Dealing down cards **

iteki folds
spelltime calls [$1.00]
flatbed calls [$1.00]
Hero raises [$6.00]
eef_88 folds
marijntb calls [$5.00]
spelltime folds
flatbed calls [$5.00]

** Dealing Flop ** [ :Qs: :Ks: :Ts: ]

marijntb checks
flatbed checks
Hero checks

** Dealing Turn ** [ :6c: ]

marijntb checks
flatbed checks
Hero checks

** Dealing River ** [ :Jh: ]

marijntb checks
flatbed checks
Hero checks

marijntb shows [:8h: :7h: ]
flatbed shows [:3s: :4d: ]
Hero shows [:Kd: :Ac: ]

Hero wins $18.55 from main pot

peterpanic
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 29. 1:59

:D wow.
azért rivern egy félpotos valuebet belefért volna, kizárt hogy háromszor vagy akár kétszer itt elcsekkoljanak egy flösst. kizárt.
én már turnon is belenyitok egy kisebbet szerintem. flopon talán még ok a check.

BaLa
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 29. 2:58

Én legtöbbször cbetelnék a flopon és checkelném a turnt.
Ha flop check, akkor turnön már mindenképp valuebetelnék és egy fél potot riveren is.

Littlemage
Válasz BaLa kommentjére
2008. máj. 29. 5:42

balaval értek egyet. 2 ellenfél ellen még talán okés a check a flopon. no de hogy riveren se nyitsz bele egy picit??? :)

medgypeti
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 29. 8:01

Hát sztem is a cbet flop, check turn lenne itt a jó megoldás.De ugye valószínűleg dobtak volna a flopon és akkor nincs turn, bár ezeknél ki tudja...

chubbyhun
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 29. 8:04

Akkor legyen egy harmadik variáció :)
Szerintem turn-on már lehet hívni, dobni is fognak...
A problémám pont ez, hogy a maximumot hogyan hozzam ki a kézből. Ha flopon hívok, és valaki rámtolja az ólajtót, akkor baj van, a CR-re dobnom kell függetlenül attól, hogy mi van nála.
A check a flopon bet a turn-onre sokkal valószínűbben dobnak szerintem, mint a river hívásnál.

Szóval nl10-en hívok flopon, nl25+nl50-en turnon, itt viszont csak riveren hívnék egy blöffnagyságút (ez nem tudom mekkora).

kisrapi
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. máj. 29. 8:08

Szóval nl10-en hívok flopon, nl25+nl50-en turnon, itt viszont csak riveren hívnék egy blöffnagyságút (ez nem tudom mekkora).

Ha sikerül elhitetned a blöfföt és valaki rádtolja riveren akkor jobban jársz?
Kb erre mondják hogy nincs az a lap amire logikus lenne a lejátszás....
Check-check-bet?! a legnagyobb fishek játszák így a monstereiket...

Én sztem turnben belenyitottam volna a körcheck után, riveren már semmiképp, ott jó a check...

Terrorka
Válasz kisrapi kommentjére
2008. máj. 29. 8:27

cbet flopon, turn check, river bet
vagy
check flopon, bet turn, river c/c
egyébként ez 1 nagyon passziv játék.

naggeri
2008. máj. 29. 8:27

Szerintem jó volt, lehet h. a turn-ön egy kicsit bele lehetett volna nyitni, viszont aki megadta volna a turn hívást, és blöfföl a riveren, lehet hogy eldobatta volna a lapodat. Vagy megadtad volna?
Mivel elcheckelted a turn-t riveren tuti nem hívtam volna -ahogy te is tetted- mivel úgyis csak jobb lap adja.
1 ellenfél ellen már flopon cbet, de kettő ellen szerintem jó volt így. Felesleges potot építeni, úgy hogy nem javulatsz igazán ( max 3 db 10-el de annak sem örülünk igazán...), míg két ellenfélnek reális laptartományt feltételezve kb. a fél pakli jó a javulásra.

chubbyhun
2008. máj. 29. 8:57

Ha sikerül elhitetned a blöfföt és valaki rádtolja riveren akkor jobban jársz?
Kb erre mondják hogy nincs az a lap amire logikus lenne a lejátszás....
Check-check-bet?! a legnagyobb fishek játszák így a monstereiket...

Én sztem turnben belenyitottam volna a körcheck után, riveren már semmiképp, ott jó a check...

Hát izé, nem az a kérdés, hogy mi van nálunk, hanem mi van az ellenfeleknél, mintha 3 pikket látnék a flopon...

Ha feltételezem, hogy jó játékosok ülnek velem szemben (ezen a szinten tegyük azt), akkor az a kérdés, hogy floppolt flush-sel képes-e valaki csekkelni, ha igen, akkor viszont vagy flopon hívok, és kiderítem, vagy turnon úgy is hívnia kell, nagy fish játék lenne csak riveren hívnia.
Ha jó játékosok, és nincs flush-ük, akkor a mi flopcheck, turn betünkre dobnak, egyetlen esélyünk, hogy riveren adnak meg valamit. szerintem...

Élő ügyfélszolgálat