Nagyon tetszenek az érvelések és hozzászólások, kb. teljes egészében lefedik az én félelmeimet is:
1, Flop donkbet/reraise után újabb reraisre --> legtöbbször egy valamelyest jobb ellenfél dobja
2, Flop donkbet/reraise/call, turn bet --> legtöbbször egy valamelyest jobb ellenfél dobja
3, Flop donkbet/reraise/call, turn check --> a) a legtöbb esetben az ellenfél elpasszolja a turnt, b) lejön még egy kőr és attól elkezd majd tartani), ha pedig elpasszolja a turnt, akkor riveren nem tudom lestackelni.
Egy szó mint száz, sehogyse jó? :(
ui: A flopon a c/r szerintem még a legfélelmetesebb...
Flopon miért félelmetesebb egy c/r mint turnon?Flopon sokmindennel c/r-elhetsz ezen a flopon még egy kisebb pp-vel is hogy megnézd hogy állsz vagy kividd a potot.
...talán jó megoldás lehet a donkbet/reraise all-in....
egyszeru, jobb jatekost csak akkor lehet lestackelni, ha van valamije, TPTK minimum.
turn cr/ai elonye, hogy a legtobb penz kerul a potba mire gyanut fognak, hatranya, hogy jo jatekos tudja, hogy mi a teendoje ha egy masik jo jatekos a turnon check raiseli: hajitja messze a kozepes lapjait.
aki egyebkent azt hozta fel a turn cr/ai ellen, hogy a jo ellenfel majd biztos check behindol a turnon a flush drawjaval, attol kerdeznem, hogy miert is lenne a preflop emelo pont hearts drawn?
Szerintem a probléma gyökere oda vezethető vissza, hogy oop vagyunk. A példa kiválóan megvilágítja azt, hogy milyen fontos, különösen shorthanded asztalon a jó pozíció. Szetet floppoltunk, kiválóan álcázott kezünk van, talán még az ellenfélnek is segített, mégis elég nehéz rendesen kifizettetni. Ha Lenin élne és pókerezne, azt mondaná: Pozíció, pozíció, pozíció!
Ha Lenin élne és pókerezne, azt mondaná: Pozíció, pozíció, pozíció!
Szerintem is flop call, turn crai. Szerintem az esetek nagy részében top pár lesz nála vagy jobb és a turnön újra emelni fog. FD-val inkább csak megadott volna flopon. Persze ha tudjuk, hogy nehezen engedi el a top párt akkor inkább 3bet flopon.
Köszönöm a hozzászólásokat. Ezek szerint a legjobb megoldás talán a flopnál a call, majd a riveren c/r-ai. Reméljük emel, és akkor már eléggé pot commited lesz ahhoz, hogy berakja a maradék pénzét.
A partihoz: A flopnál visszaemeltem rá, amire bedobta a lapját.
flop megadas utan, szinte "turntol fuggetlenul" check-raiselnem...