NL100 (6max) - ászokkal top terc, majd kényes turn
Sziasztok, mi a véleményetek az alábbi leosztásról?
$100.00 NL Texas Hold'em
Table Dili10 (Real Money)
Seat 6 is the button
Seat 1: Lt.Hawk ( $114.65 )
Seat 2: ISayuPay ( $110.25 )
Seat 3: alexsasha ( $79.23 ) 20/12/1.5 (160 hand) Fold to 3bet = 60% kis minta alapján
Seat 4: canardodeux ( $109.30 )
Seat 5: Hero ( $100.00 )
Seat 6: bonesaw ( $113.29 )
Lt.Hawk posts the small blind [$0.50].
ISayuPay posts the big blind [$1.00].
Dealt to Hero [ :Ad: :Ah: ]
** Dealing down cards **
alexsasha raises [$3.50]
canardodeux folds
Hero raises [$13.00]
bonesaw folds
Lt.Hawk folds
ISayuPay folds
alexsasha calls [$9.50]
** Dealing Flop ** [ :Qs: :As: :Ks: ] ($27,5)
alexsasha checks
Hero [$17.00]
alexsasha calls [$17.00]
** Dealing Turn ** [ :9s: ] ($61,5)
alexsasha checks
Hero checks
** Dealing River ** [ :8d: ] ($61,5)
alexsasha bets [$17.00]
Hero ???
Kérdések:
a) Mennyit kellett volna emelni a floppon? Preflop 3 betelt parti, de egyszínű, nem akármilyen flop jön, érdekes helyzet.
b) Mit csináltok a riveren? Mire teszitek az ellenfelet?
Köszönöm
erdekes hand!
3 betelt partirol leven szo, flopon alapvetoen tokeletes lenne a 3 bet nagysaga, azonban - ahogy azota arra te is rajottel - itt lehetett volna nagyobbat.
turnon en is termeszetesen csekkeltem volna.
ellenfelet leginkabb valamilyen magas pikkre teszem, ennek ellenere a pot odds miatt 100%, hogy callolnek a riveren; 78-ra kell megadni 17-et, eleg viszonylag ritkan nyernunk, marpedig az is siman lehet, hogy nincs is nala pikk, csak latja, hogy te is beparaztal
az az igazásgá,hogy flopolt flushe nehezen lehet egy pf 3bet call rangeből, max royal drawja jj-vel. én lehet, megadnám :) najó, lehet dobnám,de biztos hühitő lenne. én el sem tudom képzelni mivel adhatta meg ,amivel egy pikk belefér a rangébe. TT-JJ talán de én inkább JJ-re szavazok. de AK\KK\ QQ sincs kizárva és esetleg bártabb volt,mint te.ahogy elnézem ez riveren egy blocking betnek tűnik nekem inkább.
most így elgondolkozva a riverbeten és adnám! QQ\AK\KK és ha peched van vmi flush.
kiváncsian várom a végét.
a riverbetről a többieknek mi a véleménye?
a) Mennyit kellett volna emelni a floppon? Preflop 3 betelt parti, de egyszínű, nem akármilyen flop jön, érdekes helyzet.
b) Mit csináltok a riveren? Mire teszitek az ellenfelet?
ahogy már mások is írták lehet hoyg TT/JJ amiből az egyik pikk, de sztem itt mrá mindenképp adni kell, simán lehet QQ/KK/AK esetleg AQ (meg még egy csomó minden más is :) ). viszont turnon talán be lehetett volna próbálni egy fél pot emelést, igaz ha visszaemel komoly gondolkodóba kell esnünk, szóval a csekk sem rossz szvsz.
Egyetértek az elöttem szólókkal....
wow , ezek szerint nem írtam hülyeséget :) VÉGRE :)
Köszönöm Kedves Kollégák! :D
1, A flopnál szerintem így útólag átgondolva nagyobbat kellett volna emelnem, olyan 22 körül. Megörültem a flopnak, már láttam lelki szemeim előtt a triplázást KK, QQ ellen, és azt vártam, hogy egyből tolja vissza. Ennek ellenére az esetleges :Js: J , :Ts: :Th: típusú lapok miatt 22-24-ig kellett volna emelni.
2, Mindenki milyen jól érzi :) Ahogy én is éreztem! Mintha ez a nagyon alacsony emelés becsalógatós lett volna! Gyere, add meg ezt a picit...
És tényleg, :Js: :Jh: -t mutatott, amin teljesen meglepődtem, mert egész egyszerűen nem láttam ezt sehogyan sem reálisnak.
Összességében persze nincs az a lap, ami ver, és így játsza, ezért is adtam meg. A bubikkal természetesen emelnie kellett volna a turn-ön, amit nem tett meg. (Én nem is értem, azt gondolta, h. majd én erre a turnre tovább emelek és c/r-el???
Köszönöm a hozzászólásokat, egyébként egyetértek, a river emelést így utolag is megadnám.
Off: A parti után kis anyázás kezdődött a sráccal, mert bár soha nem szoktam írogatni a chatbe, gyors beírtam, hogy "fish". Erre ő: "You are a f-ing d*ck head". Na ekkor megkértem, hogy kicsit azért próábljon viselkedni, majd egy-két regulár mellém állt és elkezdték azok is kioktaktani. Én innentől már csak annyit írtam, hogy 32 évesen ne írjon már ilyeneket, és ne égesse a hazáját (Franciao), majd lekapcsoltam a chat-jét.