Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 -6max- FD +2over 2 fish ellen

Zehy
Válasz ivan41 kommentjére
2008. dec. 10. 9:55

Az szvsz magyarul mit jelent?

Lehet a másik is szín vagy sorhúzón, ezért ha nem érkezik szívecskés, még akkor is lehet jó, a hívás.

Szerény véleményem szerint

Lehet, és ha Axs-e van akkor azt most kéne eldobatni inkább sztem.

ivan41
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 10. 10:03

Nem egyszerű eset, az biztos. Én megadnám, és a turn után eleresztenék még egy pontos célzást.

Zehy
Válasz ivan41 kommentjére
2008. dec. 10. 10:12

Nem egyszerű eset, az biztos. Én megadnám, és a turn után eleresztenék még egy pontos célzást.

Lehet ez is jó, sőt, könnyen lehet, h ez a jobb. Meghajlok az érvek előtt.

Tecca
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 10. 11:11

Ühüm. Van.

bouliste42 bets [$1.00 USD]
kisrapi raises [$6.00 USD]
spelltime raises [$19.85 USD]
bouliste42 calls [$18.85 USD]

Érdekes szitu, nem vagyok az a callolgatós fajta, de van benne ráció, csak a turnben nemtom utána mit fogunk csinálni ha blank jön. Ugye nyissunk ott is, ha enemy csekkel, tehát ott lesz FE, most meg nincs? És ha ott emel? Fold?
Amúgy instapusht nyomnék a flopon, ez volt az első gondolatom.

Én a turn játékra gondolok. Az ss allin lesz, és mi ip leszünk. Ha megint minibetel, mert miért ne?:) akkor olcsó river. Ha majdnem pottal nyit, lehet dobni.

kisrapi
Válasz Tecca kommentjére
2008. dec. 11. 10:47

Köszönöm a véleményeket.
Én végül betoltam, és természetesen a másik fish is callolt, és egy elég érdekes mutatás kerekedett belőle, sajnos nem javultam...pedig frappáns játékuk megérdemelte volna
spelltime: AA
bouliste42: KK

Viszont utólag átgondolva tetszik a call is mint opció, ugyanis valószínűleg olcsón tudtam volna pozban rivert nézni...

Élő ügyfélszolgálat