NL100 (6max) - JJ overpár kérdés
Texas Hold'em No Limit EUR 0.50/1 - Table "Tomelloso"
Players(max 6):
RF112 (EUR 88.51 in seat 1)
Ljubisa (EUR 100.00 in seat 2)
Lamour (EUR 90.79 in seat 3)
bibovbibov (EUR 126.80 in seat 4) 23/21/inf (kb. 100)
krzysiek85 (EUR 86.35 in seat 5)
Hero (EUR 114.33 in seat 6)
Dealer: Lamour
Small Blind: bibovbibov (0.50)
Big Blind: krzysiek85 (1.00)
Hero was dealt: :Jh: - :Jd:
Hero Raise (3.50)
RF112 Fold
Lamour Fold
bibovbibov Call (3.00)
krzysiek85 Call (2.50)
Flop :6d: - :8c: - :2c: (€10,5)
bibovbibov Bet (10.50)
krzysiek85 Fold
Hero ???
Ellenfélről annyi infóm volt, amennyit a HUD mutatott. Mi a helyes játék itt és miért?
szerintem set esetén nem a betpot gombot nyomogatta volna, ez sokkal inkább illik egy a8/99/tt játékra, mintsem set/draw -ra
a callal az a gond hogy ha turnon is kapsz 1 betpotot mégha nem is jön le scarecard ( amiböl azért elég sok van és redrawnk sincs) akkor már eléggé nehéz a szitu
szóval én egy raise 28 ig ot játszanék és az allint is bevállalnám egy ennyire draw heavy boardon
szerintem set esetén nem a betpot gombot nyomogatta volna, ez sokkal inkább illik egy a8/99/tt játékra, mintsem set/draw -ra
a callal az a gond hogy ha turnon is kapsz 1 betpotot mégha nem is jön le scarecard ( amiböl azért elég sok van és redrawnk sincs) akkor már eléggé nehéz a szitu
szóval én egy raise 28 ig ot játszanék és az allint is bevállalnám egy ennyire draw heavy boardon
az inf mit jelent, miért nem egy szám?
Szerintem pont ezert jatsza igy a set-jet, mert tudja, hogy all-inig is elmehetsz egy overparral.
Mit szóltok egy raise 25$-höz, ha visszatolja dobó, ha adja akkor lényegében feladjuk a partit ha turnben nagyot emel...ez túl weak? Vagy ilyen drawy floppon tönkre kell menni overpárral?
Amikor egy jó játékos donkbetel én is nagy bajban vagyok. Flopon én is az emelést javaslom de ha rám tolja én dobnám, legtöbb esetben combodraw vagy set lesz nála.
Blöffnek nem tartom jónak mert nem lehet benne biztos, hogy egy TT+ eltudsz engedni és mivel jó játékosnak írjátok le ezt valószínűleg átgondolja.