Elnézést, hogy csak most válaszolok a saját topikomra, de nem volt időm korábban.
Nálam ez turn check. Legtöbb esetben 33-99, ami ellen freecardot fogsz kapni. A maradék lapjat pedig eltalálta a T és 9.
Riveren sima value.
Én 60% kasszát hívok a flopon, majd a turnön is. Ha rám tolja eldobom. River inkább check. Ha hív elgondolkodom.
checkelném rivert és várnám hogy blöffbe fordítsa a drawját vagy az AT-ét, erre jó a lapunk ebben az esetben tehát check/call
szerintem jól volt játszva, turn check/callnak semmi értelme, van még fold equitynk a rangedzsének egész nagy része ellen + egész jó pot equitynk ha becalloz, teljesen jó barrellezős szituáció.
river sima valuebet, nem bíznék abban, hogy itt blöfföl, mert a rangedzsének legalább 60-70%-a valamilyen gyenge madehand, amit mögénkcsekkol és nem szedünk ki belőle valuet, pedig épp most túlhúztunk riverre + csomó értelmes lapot fogunk az FD-kből, szóval még valószínűtlenebb az nála.
szerintem bármi jó 30-tól a pushig, WTSD alapján döntenék, minél kisebb, annál kevesebbet nyitnék, hogy ne ijesszük el.