NL100 (6max) - mit csinálnál turnön?
Szerintetek mi lehet az ellennél és mi a jó lépés turnön? MannerBoy egy jó aggresszív regular játékos.
Game # 698524846 - Texas Hold'em No Limit EUR 0.50/1 - Table "Logrono"
Players(max 6):
spirited (EUR 75.23 in seat 1)
MannerBoy (EUR 117.45 in seat 2)
kla (EUR 98.50 in seat 3)
Tadgik (EUR 830.01 in seat 4)
Dealer: spirited
Small Blind: MannerBoy (0.50)
Big Blind: kla (1.00)
spirited was dealt: :Ks: - :As:
Tadgik Fold
spirited Raise (4.00)
MannerBoy Call (3.50)
kla Fold
Flop :Kc: - :5c: - :8h:
MannerBoy Check
spirited Bet (8.00)
MannerBoy Call (8.00)
Turn :Kc: - :5c: - :8h: - :Kh:
MannerBoy Bet (18.00)
spirited ???
Game ended 2007-12-06 15:14:27 GMT+01:00
Mostanában az ilyen helyzetekben már mindig setet látok lelki szemeim előtt.
Ez a check-call, bet felettéb gyanus.
Mivel lejött a 2. király, ezért lehet azt hiszi, hogy nincs nálad még egy, és el akarja csak lopni a potot..
én a call-ra szavazok, és riveren betenném a maradék pénzem. Ez talán azért jobb játék, mert ha blöffön van, azt folytathatja riveren, ha gyengébb K-a van, akkor már comitted lesz ellened, míg a javulásra nem sok esélye van, azzal szemben ha most reraiselsz, ezeket a lapokat mind elengedheti még.
Drawt sztem nem így játszana...ha 55-88 van nála, akkor úgy is mindegy....
Lapok: 55, 88, AK, talán KQ, de nem zárnék ki egy 67s(kombodraw)-t vagy egy 88+ pocketet sem,
A flop check/call után a turn bet 3/4 pot nekem fogalmam nincs egy jó játékos mivel játszhat így.
A szetje javult fullra így szeretne teljes stackért játszani egy esetleges K ellen?
K van nála gyenge kickerrel és nem akar a két flush húzónak szabadlapot adni?
Esetleg sor vagy flush húzója van, és így szeretne rivert nézni/dobatni?
Sima blöff?
Azt hiszem rátolnám aztán jól megbánnám.
Kíváncsi vagyok a végére.:o
Szerintem, színhúzón volt, lejött a király és potot akar lopni. Tekintettel arra, hogy mar ket szín esély és egy sor esély is van lent és neked, ha jól számolom már csak 63 € van, a válaszom egy all-inn lenne :-)
Nagyon tetszik ez a parti. MannerBoy egy jó játékos, a b2b egyik nagy 100-as regular-ja, általában nem csinál ultra nagy baromságokat.
A szetje javult fullra így szeretne teljes stackért játszani egy esetleges K ellen?
Esetleg sor vagy flush húzója van, és így szeretne rivert nézni/dobatni?
K van nála gyenge kickerrel és nem akar a két flush húzónak szabadlapot adni?
Azt hiszem rátolnám aztán jól megbánnám.
A megoldások szimpatikusok, amiket írtatok. Talán 1 dolgot nem vettetek figyelembe, hogy már csak 4-en voltunk az asztalon - épp megszünőben volt - ezért talán MannerBoy joggal gondolhatta, hogy cbetelem a floppot lap nélkül. A turn emelésből én vagy K-ra vagy, second párra vagy drawra gondoltam, nem akartam ingyen lapot adni, ezért all-int toltam, amire ő dobott.
Számokat azért nem írtam, mert én nem használok PAHUD-ot. Trackerben egyébként 1175 parti alapján -6 buyinnal rendelkezik nálam. Ennek ellenére egy jó agresszív játékosnak tartom.
És egyébként is még bizonyára van legalább 3 outom :)[/QUOTE]
Bocsáss meg ... én itt csak abba kötnék bele hogy legrosszabb esetben is, hogy ha neki k8 van van 2 outod van a döntetlenre és 3 outod hogy nyersz viszont ha 55 vagy 88 van akkor meg 6 outod van a győzelemre.:D