NL100 (6max) - QQ flop után idióta ellen
$100.00 USD NL Texas Hold'em
Seat 3 is the button
Seat 1: Villain ( $173.14 USD ) 59/5/1.0 (50hand)
Seat 3: Dealer ( $165.85 USD )
Seat 5: SB ( $105.35 USD )
Seat 6: Hero ( $104.10 USD ) 17/13/4.0
Seat 8: UTG ( $109.85 USD )
Seat 10: MP ( $207.20 USD )
SB posts small blind [$0.50 USD].
Hero posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Hero [ :Qc: :Qh: ]
UTG calls [$1.00 USD]
MP raises [$4.50 USD]
Villain calls [$4.50 USD]
Dealer folds
SB folds
Hero raises to [$18.00 USD]
UTG folds
MP folds
Villain calls [$13.50 USD]
Pot=$42
** Dealing Flop ** [ :Kc: :8h: :Kh: ]
Hero checks
Villain bets [$46.00 USD]
Hero ???
Kérdés: El lehet ezt itt dobni? Ell kell ezt itt dobni egy ilyen ellenfél ellen?
Sose dobnám el ilyen ellenfél ellen. K-val szerintem slowplayelne, de legalábbis nem nyitna bele ekkorát.
Fold, ne hízlald tovább a br-ját, mert onnantól fog beindulni a terror... Kapd el tisztábban... Ha most blöffölt, akkor fog még később is, ekkorákat is emelni, meg mégnagyobbakat - de akkor KK lesz a kezedben ilyen flopon... Fogd fel úgy, hogyha blöffölt, akkor előkészíted ezzel a folddal a terepet egy későbbi partyra...
Én cbeteltem volna flopon. Szerintem sok gyengébb lappal megadhatja.
Így megadnám, a check gyengeséget mutat, szóval szerintem nagy százalékban ez blöff.
Viszont ha megadjuk, akkor izgalmas lesz a későbbi utcákon oop.:)
Nehéz parti. A pf callba beleillik egy TT+\AQ(J)+ dolog, egy ilyen játékos esetében. Ami azt illeti szerintem nagyon kevés esetben játszana így bárki is egy király-t. Én JJ-re gondolok leginkább. Vagy AQs esetleg.
AA-t így slowzna?AK-t ? két cold call pf? nagyon beteg line.persze,ezért fish,de ezek 1\5öd stackért még poket párt se nagyon tudnak dobni szvsz. Végülis "csak" 18bb-t kellett betennie,gondolta majd a setjével jól lehúz.
Én nem zárok ki nála semmi,egy ilyen ellenfél ellen hozzáállás kérdése de én nem engedném el ezt a handet.
Más kérdés,hogy valszeg rosszul tenném.
Egy cbetet toltam volna, így most abszolult nem lehet belőni a rangét, egy ilyen fish akár jáchat 67o -val is, de K2s -el is.
Hozzáteszem a fish általában akkor hív nagyot ha semmilye nincs, szoval nem dobnám el.
Amennyiben cbetet tolok, akkor egy ilyen játékos ellen már nem vagyok commited? Vagy ha akkor ott rámemel, akkor még el kellene tudnom dobni?
Másik kérdésként merül fel bennem, hogy Villain AF-je mindössze 1.0, igaz csak 50 hand után. Ez alapján nem kéne elpasszolnia a kis pocketeket, vagy az AQ jellegű lapokat?
(Amúgy itt rátoltam, szóval lesz végeredmény)
Rátolnám, aztán rögtön megbánnám.:)
Szerintem a c-bettel már comitted vagy, de én személy szerint a c-betnek semmi értelmét nem látom. Ha c-betelek már végig kell mennem bármije is van + minden gyengébb lapot eldobatok, viszont nem adok neki esélyt gyengébb lappal blöffölni / esetleg érezheti úgy hogy bármilyen pp-vel értékért nyit.
Az AF értékét 3betelt kasszában már nem venném annyira komolyan, ha elég nagy a pot beindulhat bármivel.
Off: A héten overpárral kétszer is stack off páros flopon, mind a kétszer volt náluk.
Az 1-es agr.factor elég rémisztő,de mégis melyik király játsza ezt ?:S az a baj,hogy nem tudom,mit verünk :) De amint látom a pfr sem túl magas,tehát gondolom a 3b sem ami azt jelenti,hogy elég tág a pre flop cold call range,ezért sajnos,tényleg nagyon sok hand lehet most nála. kb. az összes poket és egy rakás Kx ....
Ez játékosfüggő,hogy dobja-e \mint wilddrew akár\ vagy rátolja ezzel kicsit gamblerkodva :)
itt is kiváncsian várom a végét.) engem nem lepne meg ha AA lenne nála :)
jo lehet hogy a cbet nem a legjobb megoldás mert commited leszel, de lehet nála pl flash huzo is, és akkor ha checkel az ellen is akkor szabad lapot acc neki. ha cbetre visszahiv akkor is allint tolnék.