tudom most én leszek a láma, de ez mire is volt jó ezzel a lappal?
Közepes suited connector pozícióban, úgy hogy vki "dead" tette be a nagyvakot szerintem jó lap az emelésre, lopásra.
"Hero raises [$5.00]"
Megéri mindegyik draw-t megjátszani?
Turnön én inkább a szabad lapot választanám, mivel 3-as jött. Nem tudsz olyan lapot reprezentálni a turnön, amitől az ellenfél megijedne. Azt nyilván nem hiheti, hogy hármasod van. Egyedül egy bluff callt tudsz dobatni az ellennel. Ha valamije volt a flopon, akkor a turnt is adni fogja.
Ha turnre :Qd: :Kd: :Ad: jött volna, akkor feltétlen second barrel.
Én leginkább egy J-re teszem az ellent vagy húzóra. Riveren már nem izmoznék, hanem feladnám a partit.
szerintem is check behind ezen a flopon, tuti valami pp-je van v. AJ, és hiába a statjai, az esetek jelentős százalékában nem fogja dobni még OOP sem... legalábbis a személyes tapasztalatok ezt mutatják.)
turn check, fold equityd nincs túl sok, viszont backdoor flössel ugye meglehetősen nagy implied oddsod...
riveren valszeg feladnám, a turn bet elég nagy volt ahhoz, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy pot committed. (a stackje 30%-a már bent van ha jólsejtem)
de tényleg amúgy miért emeltél 5 BB-t preflop? ezt én sem értem annyira.
A riveren jelen esetben nem próbálkoznék tovább, elkönyvelném, hogy ez a pot elment. Az olyan helyzetekben egyébként, amikor a flop abszolút nem talál el, néha nem c-betelek, majd a turnön checkre és betre is emelek. Ez meglepő módon általában bejön, mivel az ellenfél arra gondolhat, hogy flopra monsterem lett, és csak arra vártam, hogy ő is találjon valamit. A turn emelést a játékosok köztudottan jobban tisztelik, mint a sima c-betet.
de tényleg amúgy miért emeltél 5 BB-t preflop? ezt én sem értem annyira.
Ezt hogy érted?
Semmi, csak úgy tűnt, előtte arra utaltál, hogy azért toltad, mert draw-d van - ezért kérdeztem, hogy minden drawt erősen érdemes megjátszani, nem jobb inkább egy szabad kártya, aztán legfeljebb egy nem akkora potot viszel el a flush-öddel...