Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 -6max- top set vs. river minraise

kisrapi
2008. dec. 9. 18:42

NL100 -6max- top set vs. river minraise

***** Hand History for Game 4024951277 *****
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, December 09, 05:14:20 ET 2008
Table Dili26 (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 1: Mindelf ( $107.70 USD )
Seat 2: Merteners ( $104.40 USD )
Seat 3: da_berndl ( $169.55 USD )
Seat 4: itwasntme83 ( $183.40 USD )
Seat 5: kisrapi ( $213.80 USD )
Seat 6: schatte66 ( $127.14 USD )----68/6, 25% 50handem van róla
da_berndl posts small blind [$0.50 USD].
itwasntme83 posts big blind [$1.00 USD].
Dealt to kisrapi [ :Ac: :As: ]
** Dealing down cards **
kisrapi raises [$3.50 USD]
schatte66 calls [$3.50 USD]
Mindelf folds
Merteners folds
da_berndl folds
itwasntme83 folds
** Dealing Flop ** [ :Kd:, :9d:, :4c: ]
kisrapi bets [$8.00 USD]
schatte66 calls [$8.00 USD]
** Dealing Turn ** [ :Ah: ]
kisrapi bets [$16.00 USD]
schatte66 calls [$16.00 USD]
** Dealing River ** [ :5d: ]
kisrapi bets [$28.00 USD]
schatte66 raises [$56.00 USD]
kisrapi ????

darklol
Válasz kisrapi kommentjére
2008. dec. 9. 18:50

én turnon kicsit nagyobbat beteltem volna és easy call a river

arcsen
Válasz darklol kommentjére
2008. dec. 9. 19:37

a szamai alapjan valszeg lejavultak... barmi lehet nala.... azert nyilvan nem dobnam el... Itt egyebkent szerintem is nagyobb bet turnon, vagy ha aggro akkor c/r

kisrapi
Válasz arcsen kommentjére
2008. dec. 9. 19:39

a szamai alapjan valszeg lejavultak... barmi lehet nala.... azert nyilvan nem dobnam el... Itt egyebkent szerintem is nagyobb bet turnon, vagy ha aggro akkor c/r

Ez volt a terv, de ránéztem a számaira, és semmi agresszivitást nem láttam, így maradt a bet...a méretén lehet vitatkozni, de nem akartam eldobatni egy esetleges Kx-et...

CrisRoniii7
Válasz arcsen kommentjére
2008. dec. 9. 22:27

vagy ha aggro akkor c/r

És így szépen világgá kürtölöd,h monstered van,bár amilyen számai vannak az enemynek....eeh
Amúgy call,bár sztem egy ilyen figuránál ilyen betting pattern után nagy %-ban flüsh lesz,2párral+settel sztem max turnön rr-el...de minraise-re ezt nem lehet dobni..

Calmaces
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. dec. 9. 23:46

Szerintem bet méretezési hiba turn nagyon kevés, gondolom megörültél az A-nak, ha ott 3/4 pot körül hívsz, riveren nem kell gondolkodni a dobáson.

Terrorka
Válasz Calmaces kommentjére
2008. dec. 10. 9:11

turnön nagyobbat hívnék, riveren ha kijött a flash fish ellen sokszor jáccok check/callt, erre a miniraisére nehéz dobni de valószínű flash van nála.

ivan41
Válasz Terrorka kommentjére
2008. dec. 10. 10:18

Na igen, ezt én is alkalmazom, hogy megadom az oddsot egy flössel. Ne tudja eldobni. Ennek pont ez a lényege. Blöffként ez csak gondolkodó értelmes játékos ellen működik.
Rettentő nehéz eldobni a 3 létrát. Ilyenkor az alapján szoktam dönteni, hogy összességében, mennyire jönnek be a pénzfeldobós szituk. Amennyiben, nagyobbrészt nyerem a coinflippeket akkor megadom.

...hogy a Bélabácsi fizessen Nektek egy kisfröccsöt!

kisrapi
Válasz ivan41 kommentjére
2008. dec. 11. 10:44

Sajna jól sejtette mindenki flösse volt, de nem bírtam eldobni, igazat adok annak is aki azt mondja nagyobbat kellett volna turnben emelnem.

Igazából bet-foldot akartam játszani, de persze rábeszéltem magam, h nem csak flössel csinálna ilyet, hanem talán alacsonyabb settel(Kx 2párral, AX 2párral) is, ezért végül megadtam....viszont a check-call azért nem tetszik, mert csomó gyengébb lappal Kx, még valszeg megadja a river betem, de ha checkelek mögém checkelne ő is...ergo az erős lapjaira kifizetem a betpotot(talán kivétel ugye a setek) a gyengéktől meg nem nyerek semmit...

illese
Válasz kisrapi kommentjére
2008. dec. 11. 11:54

Szerintem egy ekkora passzív marhával szemben még nem is volt annyira rosz a river bet. Ha kiszámolod még az 56 riveren elnyert pénzzel együtt sem volt meg az implied odds-a...
Ami inkább hibás az talán a turn raise, tapasztalatom szerint a fishek nem adják meg a river value betet, ugyanis azért fizet az istenadta, hogy lássa az összes lapot. És azt már látta, tehát harmadik párral a riverig elkisér, de ott már nem adja, csak ha tényleg lejavult. Viszont annyi esze meg nincs, hogy egészséges méretűt emeljen, aka. 28 USD-vel megúszhattad volna a rivert.

Élő ügyfélszolgálat