pabred
Válasz Calmaces kommentjére
2008. dec. 9. 22:43
Nem? Szerintetek mikor kötelezi el magát valaki? Innen foldolni már nagyon ritkán fog, ha nem teljesen idióta.
Nem támadok, főleg nem darkol-nak szól, csak látom sokan nem látják tisztán hol a commitment küszöb, ilyen szép magyarosan szólva.
Szerintem akkor ha mar a felet betette. Itt meg meg pont ott van ahol lehet dobni.
Calmaces
Válasz pabred kommentjére
2008. dec. 9. 23:12
Szerintem akkor ha mar a felet betette. Itt meg meg pont ott van ahol lehet dobni.
Mikor az effectív stack (kisebb) 1/4 bekerül a potba döntést kell hozni a továbbiakról de inkább korábban, ha már 1/3 bent van, nem túl jó a dobás bizonyos kivételektől eltekintve (flush kiegészül, duplázódik a board stb).
Tehát ha itt megadjuk a reraise-t már rossz a dobás, inkább a push/fold.
sariboxer
2008. dec. 9. 23:20
100-bol 100-szor betolom ezt, mondjuk ilyen deepen boldog azert nem vagyok tole, de akkor is
pabred
2008. dec. 9. 23:26
Mikor az effectív stack (kisebb) 1/4 bekerül a potba döntést kell hozni a továbbiakról de inkább korábban, ha már 1/3 bent van, nem túl jó a dobás bizonyos kivételektől eltekintve (flush kiegészül, duplázódik a board stb).
Tehát ha itt megadjuk a reraise-t már rossz a dobás, inkább a push/fold.
Felreertettlek! En is azt mondtam hogy ha csak megadod mar nem fog dobni. Viszont meg nem tett be annyit szerintem, hogy ha raemelsz allin akkor ne lehetne vele eldobatni. Nem errol szolt az hogy el van-e kotelezve?
Calmaces
2008. dec. 9. 23:54
Felreertettlek! En is azt mondtam hogy ha csak megadod mar nem fog dobni. Viszont meg nem tett be annyit szerintem, hogy ha raemelsz allin akkor ne lehetne vele eldobatni. Nem errol szolt az hogy el van-e kotelezve?
Ugyanez rá is vonatkozik, tehát ha nem balfék épp most tett be egy commiting betet. Persze ez lehet egy move is, de nagyon kevés esetben lesz az 100-on.
Littlemage
2008. dec. 9. 23:56
épp ezt akartam mondani, hogy az elejen az nem lett tisztazva, hogy ki comitted.
Calmaces
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 10. 0:03
Ellenfél annak tűnik, mi is akarunk azok lenni, vagy nem? Ez a kérdés csak.
pabred
2008. dec. 10. 0:11
Ellenfél annak tűnik, mi is akarunk azok lenni, vagy nem? Ez a kérdés csak.
Na, en ugy gondoltam hogy az ellenfel nincs elkotelezve. Szerintem nala ez meg tipikusan az a pont ahol el lehet dobni, ha betolod ellene az osszes zsetont.
Mi meg akkor sem vagyunk ha tartjuk a reraise-t, szerintem. Ahogy mondod, ha parosodik a turn vagy bejon megegy diamond, siman dobhato. Bar ha parosodik en nem dobnam :)
Littlemage
2008. dec. 10. 0:37
Bar ha parosodik en nem dobnam :)
hát ha az A vagy Q párosodik, akkor én se. :D mondjuk a 2esre se. :)
Terrorka
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 10. 8:47
Ne felejtsük el hogy deepek vagyunk, én 1 lazább játékosnál el birok ilyenkor képzelni 1 10Js -t amivel bejött, persze ennek nem sok az esélye, flop szett is szinte kizárva. a flop bet jo, ennyire deepen én ezt el tudnám engedni, callnak semmi értelmét nem látom.