NL100 -6max- TPTK bajban?
Mivel mostanában ültem be a 100-as asztalokhoz,ezért az ellenfélről nincs sok infóm. Feszesnek tűnt az eddigi játéka alapján
$0.5/$1 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG dV1dian ($134.35)
UTG+1 crazycow_TB ($427.36)
CO JojoSenior ($124.85)
BTN Hero ($98.50)
SB BellaAdriana ($118.20)
BB 123jgtyry ($60.25)
Pre-flop: ($1.50, 6 players) Hero is BTN :Ah: :Qh:
dV1dian raises to $3.50, 2 folds, Hero calls $3.50, 1 fold, 123jgtyry calls $2.50
Flop: :Qd: :5s: :6h: ($11, 3 players)
123jgtyry checks, dV1dian bets $7, Hero raises to $20, 123jgtyry folds, dV1dian calls $13
Turn: :9c: ($51, 2 players)
dV1dian checks, Hero checks
River: :2s: ($51, 2 players)
dV1dian bets $51--instabetpot, Hero ???
Igazából itt is minden utcán érdekelnének a vélemények...PF 3-bet? Gondolkoztam rajta, de egy ilyen TAG 3-bet call range szvsz veri az AQ-t...kellett volna a 3-bet?
Ilyen dry floppon jobb lett volna csak megadni és turnön újraértékelni?
Turnön jó a check, vagy inkább bet/fold?
River easy fold?
Igazából itt is minden utcán érdekelnének a vélemények...PF 3-bet? Gondolkoztam rajta, de egy ilyen TAG 3-bet call range szvsz veri az AQ-t...kellett volna a 3-bet?
Ilyen dry floppon jobb lett volna csak megadni és turnön újraértékelni?
Turnön jó a check, vagy inkább bet/fold?
River easy fold?
és akkor most riveren call or fold?
Preflop "insta" 3-bet, bárki ellen SH-n. River call.
szerintem így játszva ez call
de nekem jobban tetszene a pre 3 bet vagy ha coldcall akkor bet/fold turn
Szerintem nem kell mindig 3 betelni AQs-sel UTG emelő ellen, az esetek egy részében sztem jó a sima call is. A probléma a 3bet-tel, hogy az összes olyan lapot eldobatod, ami rosszabb nálad, a 3bet-et csak a jobb lapokkal fogják lecallolni. Én tehát UTG emelő ellen sokszor csak megadnék.
A flop után szerintem nem hiba a reraise, de véleményem szerint a sima call-ban is van ráció, mégpedig azért, mert végül nincs túl erős lapot (sima top pár top kickerrel), amivel nem akarsz már a floppon nagy potot építeni, viszont jó eséllyel elől vagy egy tipikusan WAWB szituációban.
Szerintem nem kell mindig 3 betelni AQs-sel UTG emelő ellen, az esetek egy részében sztem jó a sima call is. A probléma a 3bet-tel, hogy az összes olyan lapot eldobatod, ami rosszabb nálad, a 3bet-et csak a jobb lapokkal fogják lecallolni. Én tehát UTG emelő ellen sokszor csak megadnék.
A flop után szerintem nem hiba a reraise, de véleményem szerint a sima call-ban is van ráció, mégpedig azért, mert végül nincs túl erős lapot (sima top pár top kickerrel), amivel nem akarsz már a floppon nagy potot építeni, viszont jó eséllyel elől vagy egy tipikusan WAWB szituációban.
Pre flop UTG emelő ellen én nem 3 betelnék, flopon viszont viszahívnék, ahogy ezt te is tetted, én szeretem hamar elvinni a potot, illetve dobásra kényszeríteni a húzó kezeket. viszont a megadásából arra lehet következtetni hogy van vmilye, ezek után a turn check rendben van. rivert nemtudom, néha megadom az ilyet néha nem, tegnap pont eldobtam és az ellenfél közepes párt mutatott...valójában lehet nála 2 pár, sor, szett, de akár KQ, JJ is.
És ha csak call floppon, akkor hogyan tovább? Call turn call river? vagy ha nagyot emel turnben akkor fold?
Ahogy ment a parti turnön jó a check? Riveren call?