NL100 (6max) - TT - floppolt set, nehéz parti
Sziasztok,
éppen befejeztem a játékot, utolsó előtti partit nyomom, erre jön ez a leosztás:
$100.00 NL Texas Hold'em
Seat 3 is the button
Seat 1: Cut-off ( $47.44 ) --> 75/2/2.8 (100 hand)
Seat 3: Hero ( $118.30 )
Seat 5: Villain ( $112.93 ) --> 13/5/2.4 (50 hand)
Seat 6: BB ( $17.00 )
Seat 8: UTG ( $99.08 )
Seat 10: MP ( $25.80 )
Villain posts the small blind [$0.50].
BB posts the big blind [$1.00].
** Dealing down cards **
Dealt to Hero [ :Ts: :Td: ]
UTG folds
MP folds
cut-off calls [$1.00]
Hero raises [$4.50]
Villain calls [$4.00]
BB folds
cut-off calls [$3.50]
** Dealing Flop ** [ :Th: :Jc: :Qc: ] ($14,5)
Villain bets [$7.00]
cut-off calls [$7.00]
Hero calls [$7.00]
** Dealing Turn ** [ :6h: ] ($35,5)
Villain bets [$26.00]
cut-off folds
Hero calls [$26.00]
** Dealing River ** [ :5d: ] ($87,5)
Villain bets [$75.43]
Hero ???
Totál gáz lejátszás?
Flop játék? --> Call, Reraise?
Turn játék? --> Call, Reraise?
River --> Call vagy fold? (erre lehet szavazni is)
A flop call helyett reraise-elni kellett volna. Ez a lehető legveszélyesebb flop egy set-nek. Muszáj védeni. Ha már flopon nem toltad be, akkor turnön már tényleg be kellett volna.
Nálam ez a parti valószínűleg flopon, vagy legkésőbb turnön eldőlt volna.
Riveren én lecalloznám, mivel csak a sorral verhet.
Teljesen egyetértek Takiival.
Naon rossz a flopon a call.Flopon 24-26ig reraise.Olyan boardon miért csak calloltál?
A flop call helyett reraise-elni kellett volna. Ez a lehető legveszélyesebb flop egy set-nek. Muszáj védeni. Ha már flopon nem toltad be, akkor turnön már tényleg be kellett volna.
Nálam ez a parti valószínűleg flopon, vagy legkésőbb turnön eldőlt volna.
Riveren én lecalloznám, mivel csak a sorral verhet.
Szerintem is vissza kellene emelni flopon, még akkor is, ha mi vagyunk draw kézen...
Ha mi vagyunk draw kézen, akkor van 10 outunk riverig, akkor is belefér a push.
Ha neki van sora, akkor jobban teszem 89-re, mint egyébre, így amikor visszaemelek rá flopon, akkor szerintem neki lesz jobban tele a gatyája :)
Szerintem is vissza kellene emelni flopon, még akkor is, ha mi vagyunk draw kézen...
Ha mi vagyunk draw kézen, akkor van 10 outunk riverig, akkor is belefér a push.
Ha neki van sora, akkor jobban teszem 89-re, mint egyébre, így amikor visszaemelek rá flopon, akkor szerintem neki lesz jobban tele a gatyája :)
hát szerintem ez AK lesz de ettől függetlenül lehet callolnám :D bár szeirntem nem kéne...
Ja, nekem is gyanús az AK...
Sztem flopon vissza kell rá tolni. pont azért, mert sort floppolt. ha kesz sora van, akkor is - ha jól gondolom - ez kb nullas megjátszás - ha teljesen kizárjuk az oversetet - Itt van kb 33%-unk a javulásra, a turnön már csak 20 körül. Flopon sztem ha rátolod, az +EV-s, akár a FE miatt is. Plussz én nagyon nem szeretnék úgy látni még egy lecsusszanó sor vagy flushuzo lapot, hogy még agyalnom kelljen, hogy most meg mi van. Így is van lenn épp elég :)))
Szóval ez flopon push, de tuti, hogy egy nagyon-nagy reraise.