Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 99, turn open ended...

tomy123
2010. nov. 22. 19:07

NL100 99, turn open ended...

[pokerhandreplays]2666266[/pokerhandreplays]

Ellenfél: 12K hand, 16/13, 3bet: 3.5
agr: 2.3, 2.1, 2.3
flop fold to conbetje: 51%
Raise CB: 10%
turn fold to conbet: 38$
turn agr%: 24%
WTSD: 26$

Mi lett volna a helyes játék? Nyilván nem a river callra kérdezek rá. (riveren elég lett volna 30$, ha FD-je van, akkor azt ugyis dobja)
Milye lehetett? flop szettet tudok max elképzelni, de nem értem a FD miatt miért nem hív vissza

kisrapi
Válasz tomy123 kommentjére
2010. nov. 22. 20:49

Nem értem a river játékod, SD képes a handed, akkor miért akarsz busted FD-t dobatni(mert jobbat max. egy Tx-et fogsz)?
Jól jönne még az ellen fold to turn C-betje, WTSD, turn aggr%

tomy123
Válasz kisrapi kommentjére
2010. nov. 23. 15:15

Azért hívtam riveren, mert azt éreztem, hogy AT, KT-t talán tudok dobatni

zoltanh
Válasz tomy123 kommentjére
2010. nov. 23. 15:47

Azért hívtam riveren, mert azt éreztem, hogy AT, KT-t talán tudok dobatni

Utg nyitásodat szvsz nem fogja coldcalloni KT és AT-el sem abból a pozícióból.

Desert
Válasz zoltanh kommentjére
2010. nov. 23. 17:00

Én sem támodatom a river betet. Szerintem kicsit becsalogatot a Turn 7-es. OOP nem kezdenék bele 3 barelbe.

mese
Válasz Desert kommentjére
2010. nov. 23. 17:08

turn ch/c nagyon rossz lenne? lettek plusz outjaink ha hátul vagyunk, de nem lenne jobb itt a potcontroll? szerintem river ch/f, fd-n kívűl csak Tx-et dobatunk, de az meg nemigen van UTG+1 rangeben.

kisrapi
Válasz mese kommentjére
2010. nov. 23. 17:17

turn ch/c nagyon rossz lenne?

Én is ezen gondolkodom, ehhez kellene a fold to turn C-bet statja, meg alapból a játék dinamikája, hogy mennyit szokott floatolni, azt se ártana tudni mi milyen%-ban C-betelünk turnön.
Van aki ellen betelném a turnt és check/foldolnám a rivert, van aki ellen inkább check-call turn és valszeg river is ha nem jön valami irtó nagy scarecard.

Beckham087
Válasz kisrapi kommentjére
2010. nov. 23. 21:37

Amúgy itt minek cbetelünk?
2 ellenfél ellen vagyunk oop, 2nd párral ami ráadásul nehezen is fog javulni. Ha calloznak akkor T-t vagy FD-t vagy SD-t tudok elképzelni, 3way nem hinném hogy valaki airrel vagy 2 overrel floatolna FR-en... esetleg 2over+Gutsot (QJ)
Meg ha elöl is vagyunk valami húzó ellen, könnyen kiszedhetnek akkor is ha nem jön le, nagyon sok szar turn lesz ahol kb csak check/foldolni tudunk, vagy barrelezgethetünk a nagyvilágba oop... Főleg úgy hogy az arc nem is dob sokszor cbetre, sőt nyilván poziból még kevesebbszer fog...
Lehet weak, de it 3way szerintem egy c/f flopn sem hülyeség mert szinte csak szar helyeztbe tudunk kerülni. Szvsz a konkrét esetben az egyetlen olyan lap jött le turnön ami segített...

Beckham087
Válasz Beckham087 kommentjére
2010. nov. 27. 1:25

Most komolyan ennyire érdektelen amit írtam?
Vagy csak bennem merül fel hogy itt totál fölösleges küszködni?

bordas88
Válasz Beckham087 kommentjére
2010. nov. 27. 1:35

Én azért ezt cbetelném de utána feladnám...

Élő ügyfélszolgálat