NL100 99, turn open ended...
[pokerhandreplays]2666266[/pokerhandreplays]
Ellenfél: 12K hand, 16/13, 3bet: 3.5
agr: 2.3, 2.1, 2.3
flop fold to conbetje: 51%
Raise CB: 10%
turn fold to conbet: 38$
turn agr%: 24%
WTSD: 26$
Mi lett volna a helyes játék? Nyilván nem a river callra kérdezek rá. (riveren elég lett volna 30$, ha FD-je van, akkor azt ugyis dobja)
Milye lehetett? flop szettet tudok max elképzelni, de nem értem a FD miatt miért nem hív vissza
Nem értem a river játékod, SD képes a handed, akkor miért akarsz busted FD-t dobatni(mert jobbat max. egy Tx-et fogsz)?
Jól jönne még az ellen fold to turn C-betje, WTSD, turn aggr%
Azért hívtam riveren, mert azt éreztem, hogy AT, KT-t talán tudok dobatni
Azért hívtam riveren, mert azt éreztem, hogy AT, KT-t talán tudok dobatni
Én sem támodatom a river betet. Szerintem kicsit becsalogatot a Turn 7-es. OOP nem kezdenék bele 3 barelbe.
turn ch/c nagyon rossz lenne? lettek plusz outjaink ha hátul vagyunk, de nem lenne jobb itt a potcontroll? szerintem river ch/f, fd-n kívűl csak Tx-et dobatunk, de az meg nemigen van UTG+1 rangeben.
turn ch/c nagyon rossz lenne?
Amúgy itt minek cbetelünk?
2 ellenfél ellen vagyunk oop, 2nd párral ami ráadásul nehezen is fog javulni. Ha calloznak akkor T-t vagy FD-t vagy SD-t tudok elképzelni, 3way nem hinném hogy valaki airrel vagy 2 overrel floatolna FR-en... esetleg 2over+Gutsot (QJ)
Meg ha elöl is vagyunk valami húzó ellen, könnyen kiszedhetnek akkor is ha nem jön le, nagyon sok szar turn lesz ahol kb csak check/foldolni tudunk, vagy barrelezgethetünk a nagyvilágba oop... Főleg úgy hogy az arc nem is dob sokszor cbetre, sőt nyilván poziból még kevesebbszer fog...
Lehet weak, de it 3way szerintem egy c/f flopn sem hülyeség mert szinte csak szar helyeztbe tudunk kerülni. Szvsz a konkrét esetben az egyetlen olyan lap jött le turnön ami segített...
Most komolyan ennyire érdektelen amit írtam?
Vagy csak bennem merül fel hogy itt totál fölösleges küszködni?
Én azért ezt cbetelném de utána feladnám...