NL100 A5s 3way river nut flush páros boardon
ellen 21/15/2.3 ABC reg, kicsit nit, kicsit passzív. river aggresszió: 2.2 (23%)
nem leadeltem a flopot, utólag lehet, hogy jobb lett volna, de annyi itt a 2pár+ mindkettőjük range-ében, plusz a BTN egy overagro reg, akitől simán legalább egy betet ki lehet szedni, ha check-check van előtte.
flop lead jobb?
river lead jobb lett volna? ha a leadre raise-t kapok, mi a teendő?
river c/r után easy fold?
$0.50/$1 No Limit Holdem
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO ($105)
BTN ($114)
Hero (SB) ($105)
BB ($150)
Pre-Flop: ($1.50, 4 players) Hero is SB :ad: :5d:
CO raises to $3, BTN calls $3, Hero calls $2.50, 1 fold
Flop: :ac: :kd: :qd: ($10, 3 players)
Hero checks, CO checks, BTN checks
Turn: :kc: ($10, 3 players)
Hero checks, CO bets $7.50, BTN folds, Hero calls $7.50
River: :6d: ($25, 2 players)
Hero checks, CO bets $12, Hero raises to $35, CO goes all-in $94.70,
Hero ?
Hogyan lehet fullja? K6, vagy 3way ellassúzott valami monstert a flopon? Én megadnám.
A turn lead, vagy river lead tetszene nekem.
Hogyan lehet fullja? K6, vagy 3way ellassúzott valami monstert a flopon? Én megadnám.
A turn lead, vagy river lead tetszene nekem.
Eléggé face up lett a lapunk ezzel a line-al. Mert mivel fogunk mi itt turn CC, river CR-t játszani? Kósza Kx-el biztosan nem. Így, h riverre diamond érkezett, és mi ezt CR eljük, színnél rosszabb nálunk nem lesz, sztem ez elég nyilvánvaló lehet számára is. Egy passzív ABC reg nem itt fog visszajátszani ránk. Szinte kizártnak tartom, h J vagy gyengébb flössel allin menne. Párosodott a board, simán nálunk lehet az Ad, és ha kicsit is értelmesnek tart minket, akkor tudja, h nincs az a gyengébb szín, amivel itt meg fogjuk adni a pusht.
Sztem ezek az érvek erősebbek, mint a full elvetése a cbet hiánya miatt, pláne úgy, h mint írod, BTN egy overagro reg, aki simán megpróbálhatja ellopni a kasszát.
pre 3bet>fold>call, ha valahol donk akkor flopon imo
ha turnon c/c-olok, akkor riveren is
habar annyira alulrepelt a handed, h a r/c sem rossz riveren
Eléggé face up lett a lapunk ezzel a line-al.
habar annyira alulrepelt a handed, h a r/c sem rossz riveren
turn lead nekem nem tetszett volna, .
miért?
river CR se tetszik, mert a range nagy részével mögéd fog checkelni. Ha már 2 utcát checkelt, elég kevés hand van a rangeében, amivel riveren nyitni fog, még kevesebb ami meg is adja a raise-t.
a turn K miatt nem tetszik a lead, nem dobatok jobbat és nem callol rosszabbal. minden blank turnön jó a lead obv.
turnön viszont betelt, nem checkelt.
a turn K miatt nem tetszik a lead, nem dobatok jobbat és nem callol rosszabbal. minden blank turnön jó a lead obv.