NL100 AJs btn v mp flop nut fd
€0.50/€1 No Limit Holdem
iPoker
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG (€114.35) 114bb
CO (€195.98) 196bb
Hero (BTN) (€95.30) 95bb
SB (€78.50) 79bb
BB (€152.70) 153bb
Pre-Flop: (€1.50, 5 players) Hero is BTN :ah: :jh:
UTG raises to €3, 1 fold, Hero calls €3, 2 folds
Flop: :4h: :ts: :3h: (€7.50, 2 players)
UTG bets €5.25, Hero raises to €13, UTG calls €7.75
Turn: :4s: (€33.50, 2 players)
UTG bets €16.75, Hero calls €16.75
River: :9d: (€67, 2 players)
UTG checks, Hero bets €62.55,
mp 160 hand alatt 19/16 eddig ennyiket openelt 12/27/26/15/13
nem sok hand de azért picit furi
cbet 86% turn cbet 75% eddig
mivel ismeretlen + mögöttem 2 agró reg ül ezért nem túl széles a coldcall rangem,
kb 66-JJ, AJ-AQ, KQo, A9s-AQs, KTs+, JQs (7,84%)
csak próbálom átlátni a helyzetet
feszesen calloltam uh nem hiszem hogy túl sokat akarnék dobni flopon
AJo, KQo dobás illetve KJs+ és QJs ami nem fd és A9s, AJs ami nem fd vagy nem bd fd ( 2,8 %) azaz 35,7 % át eldobom a rangemnek
sokat fog barelezni szvsz gondolhatja hogy 55-99 et dobat vagy pedig AQ-t amivel floatoltam és amúgy is úgy néz ki hogy szeret cbetelni, ezért nem nagyon akarok neki turnon dobni, pedig ha AQ-val megadok csak és nem esik semmi akkor dobnom kell vagy ott kell raiselnem, mint mondtam turnon nem akarok neki dobni
AQs, AJs bd fd flop float és raise turn tetszene,
ATs, KTs, nyilván call
a lényeg hogy szerintem elég nagy FE-je van egy raisnek ezért sokat szeretnék raiselni még ha a raiseim eléggé bluffok irányába vannak eltolódva
azt hogy a 33-44 et kivegye a rangemből kizártnak tartom (ha kiderül hogy feszesebb mp-ből, netán akad egy fish a vakokon akkor benne is lesznek)
A9s bd fd raise flop az tuti
szóval ha valamivel raiselni szeretnék még itt bluffből az az AQo és AQs ami nem fd és nem bd fd (14 kombó)
JJ-KK ellen amivel callol egyet és sztem sehol nem dobja el azok ellen meg van 3 outom, amit viszonylag olcsón megveszek a kisebb flop raisel, és turnon cbackelek
érték raise meg lehet a 9 kombó set
és ezért gondoltam arra hogy néha fd-vel is megraiseljem hogy ha lebukok ne csak mindig a tot air A magast lássák nálam
kérdés hogy a KJs, KQs, QJs, A9s-AQs, fd-k közül nem -e érdemes inkább megraiselni a nem nut fd-ket és nut fd-vel meg csak callolni mindíg, vagy okés az is ha minden fd-vel raiselünk itt
azért agyalok ezen mert sztem tökre +EV itt lazárni a partit egy raisel és ha az ellenfél párszor fd-t lát nálam akkor elkönyveli hogy ez hülye és nem nagyon akar majd 3betelni vagy oop floatolni ha esetleg erra akarná adni a fejét
és így az se para hogy AQ-val mindig feladom a flop raise után mert egy erős range fog csak tovább játszani
az a gond, hogy a 2 full-t reppeled, meg egy rakás fd-t, mondjuk kétségtelen h nála nemigen lesz 1 párnál jobb hand, szóval ha szokott dobni és nem látott blöffölni nagyon, akkor lehet így.
Amúgy meg flop call, 2 over + fd bőven elég erős itt sztem ahhhoz, h ne keljen blöffölni.
Sztem ip ez flopon csak call, inkabb raiselnem a cbetjet egy KQss tipusu handdel, aminek bdoor potencialja van es nem banom, ha flopon kap egy reraiset, mert itt a te handeddel szornyu lenne, nagy valoszinuseggel csak callolhatsz, mert ha shoveolsz lesz kb 26%od, senki nem tolja mar itt be overparral, gyengebb fdrawal, foleg nem egy 19/16 nit..
értem én hogy a call a standard
én arra akartam kilyukadni hogy ha fd-vel is raiselünk akkor nem csak set ill tot air AQ a rangeünk hanem akár bármilyen fd, tehát erősabb a range és ezért nehezebb játszani ellenünk
szóval én látom értelmét
eleve nagyon kevés reraisre számítanék ahogy mondod overpár sem stackelődik
sokat fog barelezni szvsz gondolhatja hogy 55-99 et dobat vagy pedig AQ-t amivel floatoltam és amúgy is úgy néz ki hogy szeret cbetelni, ezért nem nagyon akarok neki turnon dobni, pedig ha AQ-val megadok csak és nem esik semmi akkor dobnom kell
ok, erre holnap visszatérek