szerintem romsy v bala se mondaná, hogy nem látezik oylan szituáció SHban ahol ne lehetne elgondolkozni a KK foldon
FTP 100-200 -at nyomom jelenleg... szerintem nem "olyan" fajta játékos vagyok !!!!
DE!!!
(a teljesen irrealis, soha elo nem fordulo eseteket kiveve)
H0rr0rka Poker Player Ranking and Stats at Full Tilt Poker
ez a nicked ftpn?
mert ha igen,akkor a 200 at picit túlzásnak tartom,persze ptr tévedhet
vicces szamomra:
- ez a kerdezzuk meg romsyt, balat. felreertes ne essek termeszetesen mindketto jo jatekos, de ettol meg eleg lol veluk probalni igazolni a KK foldot, kulonosen, hogy ok nem dobnak
- 2010-ben az idealisnal sokkal feszesebb, nitebb a hozzaallasod a handhez (szerintem)
erre pelda:
heronal egyertelmuen a 4 bet(/call) a legjobb jatek, bar az teny, hogy a 3 bet cold callolo miatt nem egy oriasi +EV, de attol meg az, az meg szinten nem igaz, hogy az ellenfelek heyeben a 4 betre pl. QQ autofold lenne, en sem orulnek de soha sem dobnam, JJ-t mar valoszinuleg igen.
- vegul ez a "bocsáss meg, de nem én szorultam ki FR-re mert az SH nem ment", meg talan nem igenyel kulon magyarazatot.
no offense
ha UTG emelsz KK-val és NIT 3betelel, majd még egy NIT cold 4betel
akkor csak azért mert beraktál 3bb-t a potba, nem kell mindenáron berakni... ha BIZTOS a readed, hogy nem játszanák ezt el rosszabbal
én NEm az írtam, hogy ha cold 4betelnek akkor KK-t lehet dobni.... én csak azt írtam, hogy elképzelhető számomra oylan variáció/eseménysor ami után elgondolkoznék hogy a másiknál AA-n kívül lehet e más lap
megpróbáltam kihangsúlyozni a LEHET és az ELGONDOLKOZNI szavakat...
elég szépen elment már ez a topic egy másik irányba:)
megtudhatjuk hogy Hero végülis mit csinált és esetleg látta-e a többiek lapját??
életemben 1szer fordult elő, hogy megfordlt a fejemben, hogy KK-t dobjak. emlékszem, még veszpremben volt a közös grindnel. persze nem tartott sokaig elhessegetni a gondolatot a fejembol, s nyilvan jó lett volna a readem. Ettől függetlenül erre a szitura aztan tenyleg igaz, hogy forditott helyzetben teged is ugyanugy kifizetnek majd. amugy tenyleg van, hogy megorulnek a nitek is, es nagyon pici 3beteloknel is lattam mar csodlapokat.
elég szépen elment már ez a topic egy másik irányba:)
megtudhatjuk hogy Hero végülis mit csinált és esetleg látta-e a többiek lapját??