NL100-AK river?
$0.50/$1 No Limit Holdem
7 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ilginho ($49.23) 49bb
UTG+1 hero ($155.64) 156bb
MP Digga09 ($138.26) 138bb
CO schniefelus ($100) 100bb
BTN Manpet ($67.57) 68bb
SB koch171180 ($130.86) 131bb
BB rigged4me ($101.50) 102bb
Pre-Flop: ($1.50, 7 players) hero is UTG+1 :as: :kd:
1 fold, hero raises to $3.50, 1 fold, schniefelus calls $3.50, Manpet calls $3.50, 2 folds
Flop: :kh: :3h: :th: ($12, 3 players)
hero bets $8, schniefelus calls $8, Manpet folds
Turn: :jc: ($28, 2 players)
hero bets $18, schniefelus calls $18
River: :2c: ($64, 2 players)
hero ???
Először arra gondoltam,h blufföltessünk riven egy besült Ahx-et,de az a baj,h többször lesz nála olyan BW,ami kap egy párt is(ráadásul Ah-ra IO=0),így meg valszeg többször fog chb-elni,mint betelni,akkor viszont egy kis bet lenne jobb,fél pot körül(1/3 pottal nem szeretném blufföltetni info nélkül).
A range valszeg KT+,kész flush(Q9,QJ,J9,98,87,76,65,54,97,86 talán),AQ,AJ,AT(xh),seteket nem feltételeznék és a flushökkel is legkésöbb trn emelnie kellett volna(persze nem mindig).
Valuet, KQ-ban és AJ-ben látok,mert az ő szemszögéből is az látszik,h nem jött le a flush.Ez 14 kombó és 2-2 KJ,KT(gondolom suiteddel ad meg csak) a flushökből 10 van,akkor elméletileg betelhetsz(50-50).
A fenti SC-ket és az AT-et sem venném 100%-ra a skálájában.
Szerintem van benne value.
Az látszik az ellen statokon, hogy szeret barrelezni másodikat is, az ilyenek talán gyakrabban adnak meg törnön másodszorra is húzóra várva. Ettől függetlenül az alap VPIP/PFR szerint nem egy túl aggro srác, nem is egy túl laza sztem. Nem tűnik calling stationnak. Ha az lenne emelném a rivert.
Így viszont - tekintve az alacsonyabb river agressziót - inkább kivárnék, és azt hiszem river emelésre dobnék.
Nem érzem, hogy lenne olyan rosszabb lap, mellyel river emelésünkre megadna. Az lehet, hogy eldobna nálunk jobbat ha riveren is emelünk.
Szettek sztem. benne vannak, UTG+1 emelésre TT-zel 33-mal miért emelne vissza? 3bet = 5%
Szettek sztem. benne vannak, UTG+1 emelésre TT-zel 33-mal miért emelne vissza? 3bet = 5%
Nem sok value-t látok a river betben, easy check/fold.
70$ van még előttetek, 64$ a pot, így a bet/fold nem opció.
Nem sok value-t látok a river betben, easy check/fold.
70$ van még előttetek, 64$ a pot, így a bet/fold nem opció.
KQ (ritkan AJ) az egyetlen ami lecallolhat köbö és vered, de a 2 párok is blöffcatch lapok itt a valuerange-d ellen, szal nem számítanék rá. am csomó ellenfél ellen nem emelnék vissza szettel az ő helyében, tehát az is bőven benne van.
river check/call sem hiszem, hogy játszik mert az összes besült draw minimum 1 pár ezen a boardon, blöffbefordítást nem várnék tőle.
talán pusholni akkor érdemes ha szerinted eldob itt egy KJ-t vagy egy 33at.
ellene nekem nem tetszik a turn bet, nincs 3barrel value itt, igy ha betteljuk a turn es rivert check, olyan kemeny szituba kerulunk oop, h csak a c/x re varunk, mert betre puke az egesz spot.
en checkelnem a turnt, es probalnam alacsonyan tartani a potot, showdown kerulni, ha turn c/x river c/c-t jatszanek.
nekem ebben a spotban c/f.
Először arra gondoltam,h blufföltessünk riven egy besült Ahx-et,de az a baj,h többször lesz nála olyan BW,ami kap egy párt is(ráadásul Ah-ra IO=0),így meg valszeg többször fog chb-elni,mint betelni,akkor viszont egy kis bet lenne jobb,fél pot körül(1/3 pottal nem szeretném blufföltetni info nélkül).
A range valszeg KT+,kész flush(Q9,QJ,J9,98,87,76,65,54,97,86 talán),AQ,AJ,AT(xh),seteket nem feltételeznék és a flushökkel is legkésöbb trn emelnie kellett volna(persze nem mindig).
Valuet, KQ-ban és AJ-ben látok,mert az ő szemszögéből is az látszik,h nem jött le a flush.Ez 14 kombó és 2-2 KJ,KT(gondolom suiteddel ad meg csak) a flushökből 10 van,akkor elméletileg betelhetsz(50-50).
A fenti SC-ket és az AT-et sem venném 100%-ra a skálájában.
Szerintem van benne value.
tul vekony lineot jarnank ezzel a bettel a riveren+ a bluffot kiemeljuk a rangebol.