NL100: AK - TPTK, érdekes turn szitu
Hali!
Ez lehet egyértelmű lesz, de én kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Flopon gondolom standard.
Turn?
Másik kérdés: ha BB potközelit nyitott volna a turnön, akkor mi lenne a helyes játék?
Full Tilt Poker No-Limit Hold'em, $1 BB (6 handed)
CO ($200.70)
Button ($123.85)
SB ($105.75)
BB ($215.80) - 31/19 (50 hand)
UTG ($105.45)
Hero ($100)
Preflop: Hero is MP with :Ad: :Ks:
1 fold, Hero raises to $3.5, 3 folds, BB calls $2.50.
Flop: ($7.50) :7d: :Kd: :9h: (2 players)
BB checks, Hero bets $6, BB raises to $18, Hero calls $12.
Turn: ($43.50) :2h: (2 players)
BB bets $19, Hero ???
Erre én is kíváncsi vagyok, utáltam ezt a helyzetet. (HU-ban szerencsére ez egyszerű:) )
Várom mások véleményét akárcsak BaLa.
hát.... kb. most kell eldönteni, hogy jó vagy-e, s akkor push, ha nem, akkor talán fold.
én leszoktam egyszerűsíteni a dolgokat...
ha lejön a szín riverre, akkor bedobom?... hát az így elég gáz lenne, tehát jobb most a push.
ha nem jön le, akkor se tudom dobni, tehát megint csak push :))
viszont ez a check/raise, aztan bet... elég set gyanús.... a fenti gondolatmenet miatt szoktam rendesen kifizetni őket :D :D :D
Én azt hiszem itt rátolnám. Ez az oop fél pot bet nem mutat nagy erőt, mint ahogy a flop cr sem. Ha szetje vagy kétpárja lenne azzal a flopon inkább cc t játszana szerintem. Lenn van egy csomó draw, + lehet nála KQ, KJ, KT is.
Off: deepstack asztalon 100BB-vel játszol?
hát sztem ollé. ha setje van akkor megszívtuk.
némileg magam ellen beszélek:
viszont nálunk a káró ász ami azt jelenti, hogy káró nutflushdraw nem lehet nála , a káró király pedig lent van. ezek után értelmes káró fd-je QJ vagy max JT lehet. ha viszont nme fd-je van akkor lehet hogy AK ami split, vagy set amit megszívtunk, vagy KQ, KJ szerű lap amikor örülünk :) viszont így végiggondolva már enm olyan tök egyértelmű, hogy push.
Off: deepstack asztalon 100BB-vel játszol?
szopacs szitu...
szerintem ket parja vagy setje van, ha a turnon potkozelit nyitna, akkor fold, igy megadnam es a riveren ujra dontenek.
szerintem egy masik line a flop 3 bet lenne, ha arra mondjuk allin megy, akkor az elvileg easy fold meg ugy is, hogy eleg sok penz lenne bent mar addigra
szerintem egy masik line a flop 3 bet lenne, ha arra mondjuk allin megy, akkor az elvileg easy fold meg ugy is, hogy eleg sok penz lenne bent mar addigra
én nit vagyok, dobás :)
Köszönöm a hozzászólásokat!
Én úgy gondoltam, hogy ez a fél pot emelés nem mutat valami nagy erőt és többször lesz nála gyengébb lap (pl KQ, KJ, KT, vagy draw), mint szet vagy két pár. Ezért - remélve, hogy kifizet - rátoltam, amire hosszú gondolkodás után dobott.