Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100: AK - TPTK, érdekes turn szitu

BaLa
2008. júl. 19. 2:55

NL100: AK - TPTK, érdekes turn szitu

Hali!

Ez lehet egyértelmű lesz, de én kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Flopon gondolom standard.
Turn?

Másik kérdés: ha BB potközelit nyitott volna a turnön, akkor mi lenne a helyes játék?

Full Tilt Poker No-Limit Hold'em, $1 BB (6 handed)

CO ($200.70)
Button ($123.85)
SB ($105.75)
BB ($215.80) - 31/19 (50 hand)
UTG ($105.45)
Hero ($100)

Preflop: Hero is MP with :Ad: :Ks:
1 fold, Hero raises to $3.5, 3 folds, BB calls $2.50.

Flop: ($7.50) :7d: :Kd: :9h: (2 players)
BB checks, Hero bets $6, BB raises to $18, Hero calls $12.

Turn: ($43.50) :2h: (2 players)
BB bets $19, Hero ???

lederman
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 19. 4:21

Erre én is kíváncsi vagyok, utáltam ezt a helyzetet. (HU-ban szerencsére ez egyszerű:) )

Várom mások véleményét akárcsak BaLa.

Littlemage
Válasz lederman kommentjére
2008. júl. 19. 8:09

hát.... kb. most kell eldönteni, hogy jó vagy-e, s akkor push, ha nem, akkor talán fold.

én leszoktam egyszerűsíteni a dolgokat...
ha lejön a szín riverre, akkor bedobom?... hát az így elég gáz lenne, tehát jobb most a push.
ha nem jön le, akkor se tudom dobni, tehát megint csak push :))

viszont ez a check/raise, aztan bet... elég set gyanús.... a fenti gondolatmenet miatt szoktam rendesen kifizetni őket :D :D :D

Zoli
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 19. 10:51

Én azt hiszem itt rátolnám. Ez az oop fél pot bet nem mutat nagy erőt, mint ahogy a flop cr sem. Ha szetje vagy kétpárja lenne azzal a flopon inkább cc t játszana szerintem. Lenn van egy csomó draw, + lehet nála KQ, KJ, KT is.

Off: deepstack asztalon 100BB-vel játszol?

titcar
Válasz Zoli kommentjére
2008. júl. 19. 12:21

hát sztem ollé. ha setje van akkor megszívtuk.
némileg magam ellen beszélek:
viszont nálunk a káró ász ami azt jelenti, hogy káró nutflushdraw nem lehet nála , a káró király pedig lent van. ezek után értelmes káró fd-je QJ vagy max JT lehet. ha viszont nme fd-je van akkor lehet hogy AK ami split, vagy set amit megszívtunk, vagy KQ, KJ szerű lap amikor örülünk :) viszont így végiggondolva már enm olyan tök egyértelmű, hogy push.

BaLa
Válasz Zoli kommentjére
2008. júl. 19. 12:50

Off: deepstack asztalon 100BB-vel játszol?

Ez normál asztal volt. Nem szoktam deep asztalokra beülni.

sariboxer
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 19. 20:23

szopacs szitu...

szerintem ket parja vagy setje van, ha a turnon potkozelit nyitna, akkor fold, igy megadnam es a riveren ujra dontenek.

szerintem egy masik line a flop 3 bet lenne, ha arra mondjuk allin megy, akkor az elvileg easy fold meg ugy is, hogy eleg sok penz lenne bent mar addigra

darklol
Válasz sariboxer kommentjére
2008. júl. 19. 20:47

szerintem egy masik line a flop 3 bet lenne, ha arra mondjuk allin megy, akkor az elvileg easy fold meg ugy is, hogy eleg sok penz lenne bent mar addigra

sztem ez a jó line itt , nl100on azért már vannak értelmes ellenfelek nl50 en és alatta ez easy push de ha nincs read akkor itt a turnon verve vagyunk

bravesoul
Válasz darklol kommentjére
2008. júl. 19. 21:19

én nit vagyok, dobás :)

BaLa
Válasz bravesoul kommentjére
2008. júl. 20. 21:04

Köszönöm a hozzászólásokat!
Én úgy gondoltam, hogy ez a fél pot emelés nem mutat valami nagy erőt és többször lesz nála gyengébb lap (pl KQ, KJ, KT, vagy draw), mint szet vagy két pár. Ezért - remélve, hogy kifizet - rátoltam, amire hosszú gondolkodás után dobott.

Élő ügyfélszolgálat