Galambos Tarzan
Válasz reirreT kommentjére
2011. aug. 11. 15:55

Ip callolnám, szerintem jobb mint a raise, riveren pedig egy (!) betet még mindig be tudunk tenni. Nem hiszem, hogy ennél több value lenne a handben.

+1, ez nekem jónak tűnik.

JociBalboa
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. aug. 12. 13:18

turn rr tetszik utólag - call utáanna -

riveren v-beteltem és egy 23-at mutatott. - végülis teljesen korrket lapja volt-

köszönöm a segitséget ;-)

kocka21
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. aug. 12. 13:34

turn rr tetszik utólag - call utáanna -

riveren v-beteltem és egy 23-at mutatott. - végülis teljesen korrket lapja volt-

köszönöm a segitséget ;-)

Nem képzeled, hogy preflop eldob egy drillt?! :D

qwertibie
Válasz kocka21 kommentjére
2011. aug. 12. 13:41

Nem képzeled, hogy preflop eldob egy drillt?! :D

:hmm. Így már értem ezt a handet:

$0.50/$1 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
Hero (UTG) ($125.51)
UTG+1 ($305.57)
CO ($100)
BTN ($48.45)
SB ($182.18)
BB ($149.33)

Pre-Flop: ($1.50, 6 players) Hero is UTG :jh: :js:
Hero raises to $3, UTG+1 raises to $10, 3 folds, BB calls $9, Hero calls $7

Flop: :ts: :8c: :8d: ($30.50, 3 players)
BB checks, Hero checks, UTG+1 checks

Turn: :8s: ($30.50, 3 players)
BB checks, Hero bets $14, UTG+1 folds, BB goes all-in $139.33, Hero calls $101.51

River: :6d: ($285.34, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: $285.34
Hero shows
:jh: :js:
BB shows
:8h: :3d:

BB wins $282.34 (net +$133.01)

Hero lost $125.51
UTG+1 lost $10

(sry az offért)

SuperNitty
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. aug. 13. 22:09

Frankó,hogy így kiraktad a popupot, legalább nem kell kérdezősködni. Sztm itt soha nem lesz nála overpár, amit a leginkább el tudok képzelni az vm közepes pár, amivel sdba szeretne menni, esetleg egy KQo, amiben van egy kör, esetleg vm alacsonyabb suited connector, amivel flopon FD-ja volt és mostmár, hogy nem betelt csak ch/c-ozott, szeretné a rivert is látni, hogy lesz e szín(lol, ezt tudom a leginkább elképzelni asszem) és talán még olyan típusu overcardok lehetnek nála amit vmért nem mert betelni a flopon 2ellenfél ellen, de arra,hogy te pozból emelsz nyilván azt mondja: "ááá ez csak el akarja vinni a potot" és callozik pl KdJd-vel, majd felcsíp egy FD-t a trnön és ezzel betel. A legkevesebb eséllyel lesz nála egy flop full, amit így szeretne kifizettetni, vm trükkös megoldással és a trn félpotbet bluffindukálás voltaképp. Én raise/foldolnám, mert azt gondolnám, hogy drawkal ott még fizet, KQ-t nem valószínű, hogy eldobna, de raiselni csak fullal fog. Tudod mit, nem rossz a trn call sem, ha van rá sansz, hogyha blufföl is a riveren is folytatja, mert akkor ez a legnagyobb EV. Ha gondolod rakjuk be stoveba és nézzük meg itt, hogy teljesítesz, miket dob el, stb., de így elsőre én azt mondom csúnyán favorit vagy és az ő skálája főként vm draw, ami még a trnön fizet, a riveren már nem, ha pedig felszedett egy Q-t, azt nem fogja eldobni egy nem túl nagy (3,5x) raisre.

JociBalboa
Válasz SuperNitty kommentjére
2011. aug. 14. 14:19

Frankó,hogy így kiraktad a popupot, legalább nem kell kérdezősködni. Sztm itt soha nem lesz nála overpár, amit a leginkább el tudok képzelni az vm közepes pár, amivel sdba szeretne menni, esetleg egy KQo, amiben van egy kör, esetleg vm alacsonyabb suited connector, amivel flopon FD-ja volt és mostmár, hogy nem betelt csak ch/c-ozott, szeretné a rivert is látni, hogy lesz e szín(lol, ezt tudom a leginkább elképzelni asszem) és talán még olyan típusu overcardok lehetnek nála amit vmért nem mert betelni a flopon 2ellenfél ellen, de arra,hogy te pozból emelsz nyilván azt mondja: "ááá ez csak el akarja vinni a potot" és callozik pl KdJd-vel, majd felcsíp egy FD-t a trnön és ezzel betel. A legkevesebb eséllyel lesz nála egy flop full, amit így szeretne kifizettetni, vm trükkös megoldással és a trn félpotbet bluffindukálás voltaképp. Én raise/foldolnám, mert azt gondolnám, hogy drawkal ott még fizet, KQ-t nem valószínű, hogy eldobna, de raiselni csak fullal fog. Tudod mit, nem rossz a trn call sem, ha van rá sansz, hogyha blufföl is a riveren is folytatja, mert akkor ez a legnagyobb EV. Ha gondolod rakjuk be stoveba és nézzük meg itt, hogy teljesítesz, miket dob el, stb., de így elsőre én azt mondom csúnyán favorit vagy és az ő skálája főként vm draw, ami még a trnön fizet, a riveren már nem, ha pedig felszedett egy Q-t, azt nem fogja eldobni egy nem túl nagy (3,5x) raisre.

köszi a segítséget, amint kiméregtelnitettem a szerveztetem - :D -
átgondolom majd jobban amit irtál ;-)

gl!

Élő ügyfélszolgálat