NL100 - ATs - turn 2. barrel???
Az ellenfél viszonylag kevés hand alapján (35) 62/35-öt játszik 2-es AF-fel.
Mi a véleményetek a lejátszásról? Mi a helyes játék a turn-ön?
$100.00 NL Texas Hold'em - Friday, May 16, 05:14:37 2008
Table Dili27 (Real Money)
Seat 6 is the button
Seat 1: Tony5700 ( $130.65 )
Seat 2: Zazzl ( $89.60 )
Seat 3: Hero ( $98.50 )
Seat 4: power_player ( $100.00 )
Seat 5: absolut10 ( $53.43 )
Seat 6: la_sentencia ( $69.90 )
Tony5700 posts the small blind [$0.50].
Zazzl posts the big blind [$1.00].
Dealt to Hero [ :Tc: :Ac: ]
** Dealing down cards **
Hero raises [$3.50]
absolut10 folds
la_sentencia folds
Tony5700 calls [$3.00]
Zazzl folds
** Dealing Flop ** [ :8h: :3d: :6h: ] (8$)
Tony5700 bets [$3.50]
Hero raises [$14.00]
Tony5700 calls [$10.50]
** Dealing Turn ** [ :4s: ] (36$)
Tony5700 bets [$6.50]
Hero ???
Mit kell tenni és miért? Mi a leginkább +EV játék itt szerintetek?
Én általában tisztelem azt,ha az rr-em után a következő utcán megint elém hívnak...Szóval easy fold,nincs nálunk semmi,az enemy pedig (nagy fokú) erőt mutat..
"62/35"
Ilyen ellen én lappal szeretek nyomulni. Egyszeűen nem tudod őt kiblöffölni és nincs is értelme. Hiába mutatod, hogy "elvileg erős vagy ő akkor is adja akármilyen párral, luskos stb. az emeléseket.
Flop jó a 3bet, de valami hozzáragadt a kezéhez amit nem szivesen enged el. Turn nem erősködnék max call és river ha nem emel nagyot akkor call. Utánna pedig lehet írni notest :)
Az ellenfél viszonylag kevés hand alapján (35) 62/35-öt játszik 2-es AF-fel.
Mi a véleményetek a lejátszásról? Mi a helyes játék a turn-ön?
Mit kell tenni és miért? Mi a leginkább +EV játék itt szerintetek?
Szerintem elég valószínű, hogy valami draw van nála, ezért én valszeg bepróbálkoznék egy raise-zel, 30-35ig. (lehet, hogy maniac vagyok?:))
Szerintem elég valószínű, hogy valami draw van nála, ezért én valszeg bepróbálkoznék egy raise-zel, 30-35ig. (lehet, hogy maniac vagyok?:))
A kérdésed ha jól értelmezem, gyakorlatilag az, hogy blöfföljünk +ev-sen, nem?
Végülis igen :) De az igazság az, hogy nem feltétlen voltam meggyőződve arról, hogy egyáltalán jobb lap van nála...
Hát én ezt feladnám. hisz akármilyen szemetet is talált, jobb, mint egy A magas.
update: talán a turnön is a picit nyitása ellen reraiselhetsz, de hogy meddig????? talán az all-innak lehet a legnagyobb elrettentő ereje, meg utána nem kell gondolkozni. de én nem merném megtenni :)
update: talán a turnön is a picit nyitása ellen reraiselhetsz, de hogy meddig????? talán az all-innak lehet a legnagyobb elrettentő ereje, meg utána nem kell gondolkozni. de én nem merném megtenni :)