Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 - calling station vagyok?

spirited
2007. dec. 15. 23:21

NL100 - calling station vagyok?

Ez szerintetek mennyire volt fish játék? :) Dobni kellett volna riveren, netán előbb?

Ellen ismeretlen játékos, nem regular és csak 1 asztalon játszott. Ami nekem gyanus volt, hogy nagyokat emelt viszonylag hamar, miközben preflop csak limpelt.

Game # 705324365 - Texas Hold'em No Limit EUR 0.50/1 - Table "Guipuzcoa"

Players(max 6):
Tukan1 (EUR 33.30 in seat 1)
Catwoman90 (EUR 69.76 in seat 2)
persio (EUR 22.55 in seat 3)
spirited (EUR 154.15 in seat 4)
ToniCASH (EUR 163.70 in seat 5)
qxz7 (EUR 43.75 in seat 6)

Dealer: Catwoman90
Small Blind: persio (0.50)
Big Blind: spirited (1.00)

spirited was dealt: :Kh: - :Kc:

ToniCASH Call (1.00)
qxz7 Fold
Tukan1 Fold
Catwoman90 Fold
persio Fold
spirited Raise (4.00)
ToniCASH Call (4.00)

Flop :Ah: - :3d: - :Js:

spirited Check
ToniCASH Bet (8.00)
spirited Call (8.00)

Turn :Ah: - :3d: - :Js: - :4c:

spirited Check
ToniCASH Bet (20.00)
spirited Call (20.00)

River :Ah: - :3d: - :Js: - :4c: - :9h:

spirited Check
ToniCASH Bet (60.00)
spirited Call (60.00)

ToniCASH shows: :Qd: - :7d: (high card ace)
spirited shows: :Kh: - :Kc: (a pair of kings)

spirited wins: EUR 183.50 (with a pair of kings)
Rake: EUR 3.00

wilddrew
Válasz spirited kommentjére
2007. dec. 15. 23:29

Én sokszor azért nyomom a callt, mert a rossz blöffölőt kilendíti az egyensúlyából, és odaadja az összes pénzét a semmire is...

want2push
Válasz wilddrew kommentjére
2007. dec. 15. 23:47

Grat! Ha jól emlékszem nem ez volt az első nagy blöff fogásod.

Egyébként sztem egy jó játékos lappal is (mondjuk terc) kasszát hív egy hasonló helyzetben. Főleg egy fishy calling station ellen. :D

Az, hogy ezen partiban alkalmazott játékod fishy volt-e, vagy pedig sem, sztem csak az asztalnál dönthető el. Figyelembe véve az előző partikat, mind pedig a saját és ellenfelünk előzőekben az asztalnál tanúsított játékstílusát.

Amennyiben te az asztalnál úgy érezted, hogy az ellenfél játékában benne van a blöff, képes rá, akkor sztem ez a board (+ ellenfeled "betting pattern"-je) kiválóan alkalmas volt a megadásra.

kenedy
Válasz want2push kommentjére
2007. dec. 16. 0:28

Te aztán bátor fijú vagy:) És mivel nem A volt nála=nem vagy fish:D

Slash
Válasz kenedy kommentjére
2007. dec. 16. 0:45

Merész játék, tökéletes read, gratu!:)

Godmode
Válasz Slash kommentjére
2007. dec. 16. 2:31

Nekem 50NL-rol van egy olyan handem rola, ahol BTN-rol emelt QJo-al, majd 9 magas flopon es turnon csak call poziciobol, majd riveren QJ magassal minraiselt(amit persze egy KJo fogadott es nyert magas lapokkal :))

bojanika
Válasz Godmode kommentjére
2007. dec. 16. 2:43

Miért nem mondja má' meg vki Spiritednek, hogy egy fishy callingstation??? :D
Jó, persze én sem merem, tehát legyen ez: nice CALLS. ;)

kanrich_
Válasz bojanika kommentjére
2007. dec. 16. 8:56

Miért nem mondja má' meg vki Spiritednek, hogy egy fishy callingstation??? :D
Jó, persze én sem merem, tehát legyen ez: nice CALLS. ;)

LOL

Bátor játék spirited, de persze mit is lehet ilyenkor mondani...vagy amit bojanika mondott, vagy amit a többiek: Nagyon jó helyzetfelismerés, és jó játék.

Én nem tudom, melyiket mondjam :) Azért persze gratula, elfogtál egy nagy blöfföt!

nandinho1334
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. dec. 16. 10:18

Hát először is grat a nyereményhez. Viszont ha annyira érezted hogy csak blöfföl riveren miért nem emeltél vissza? Mert ha tudod hogy blöf akkor vagy többet nyersz vagy legalább nem látja a lapod. Mivel én tag játékos vagyok féltem volna így meg játszani én visszaemeltem volna flopnál.
És ha visszaemel akkor elgondolkozok hogy esetleg két pár floppolt ha csak call akkor még egy turn raise-t is beleférne. Így én sem mondom rád hogy fish játék volt, mert nem volt rossz játék ... jó readeltél bár lehetett volna biztonságosabban is megjátszani.:d

want2push
Válasz nandinho1334 kommentjére
2007. dec. 16. 10:55

Viszont ha annyira érezted hogy csak blöfföl riveren miért nem emeltél vissza? Mert ha tudod hogy blöf akkor vagy többet nyersz vagy legalább nem látja a lapod.

Ugye, ha a másiknak vagy nagy lapja van, vagy pedig blöffön van, akkor ez tipikusan az a szitu, amikor nem érdemes visszaemelni, hiszen ellenfelünk vagy lehúz minket (nagy lappal), vagy pedig dobja a lapját (blöff lapját). Tehát a visszaemeléssel többet nem nyerhetsz, ha visszaemelsz, csak többet veszíthetsz...

Élő ügyfélszolgálat