Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 Deep Visszaharap a hal???

cnut01
2008. nov. 15. 22:42

NL100 Deep Visszaharap a hal???

Ellenről van kb 80 hand, ő az asztal fish-e. A statjai: 58/42 (ez nem súly/kor hanem vpip/pfr) went to sd: 43, TA: 2.5.

Mai sessionban történt és azóta se tudom hogy itt mit kellett volna gondolni és csinálni. Nagyon kíváncsi vagyok hogy Ti mit gondoltok erről!

€0.5/€1 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG sollet58 (€217.88)
CO vlademir (€34.96)
BTN Bunch_Of_5s (€117.43)
SB Hero (€233.07)
BB vinnvinn (€194.83)

Pre-flop: (€1.50, 5 players) Hero is SB Q:diamond: A:club:
sollet58 raises to €2, 2 folds, Hero raises to €5.50, 1 fold, sollet58 calls €3.50

Flop: Q:club: 8:heart: 9:spade: (€12, 2 players)
Hero bets €8, sollet58 raises to €16, Hero calls €8

Turn: 2:diamond: (€44, 2 players)
Hero bets €25, sollet58 calls €25

River: 6:diamond: (€94, 2 players)
Hero bets €58, sollet58 goes all-in €171.38

WTF?

WaterMaker
Válasz cnut01 kommentjére
2008. nov. 15. 23:00

Én alacsonyabb téten játszom, de szerintem jó a dobás.
Esetleg JT-t játszhatott igy, nem?

Vagy ha nagyon gyenge, akkor akár T7, Q6 vagy 66? Vagy azért NL100on már nincsenek ilyen játékosok, akik ilyenekkel igy jatszananak?

sariboxer
Válasz WaterMaker kommentjére
2008. nov. 15. 23:24

elegge megnehezitetted a partit magadnak azzal, hogy preflop ilyen picit 3 beteltel flopon pedig nem 3 beteltel.

ezzel a lejatszsassal talan el lehet dobni, de szerintem - mivel a fel stacked mar benn van - + Ev-sebb a call

bihaimo
Válasz WaterMaker kommentjére
2008. nov. 15. 23:30

Én is eldobnám TPTK-t ilyen deep-en. Nem lennék meglepve ha AA, KK lenne ezeket szokták ilyen "furcsa" módon játszani. :-) NL50 FR Ongame-n rendszeresen limp-raise-zel vagy végig call-olnak és riveren all-in ezekkel a lapokkal.

arcsen
Válasz bihaimo kommentjére
2008. nov. 16. 2:59

Szerintem ez a party felre lett jatszva... En vagy tobbet hivnek minden utcan, vagy potcontroll, es alacsonyan tartom a potot. Itt inkabb ez utobbit valasztanam... AZ elennel any two van (a statjai alapjan) es ez ellen, ezen a boardon deepen a TPTK nem egy eletbiztositas... sot...

Totya
Válasz arcsen kommentjére
2008. nov. 16. 10:57

Ez az a playa, aki ellen én AK-val is sokszor pre-callozok oop, aztán csak a megfelelő flopnál próbálom post lejátszani. Lejön egy akármilyen flop és ő tartja a cont. betedet, hiszen lett neki egy pl. lyukas str drawja vagy egy backdoor FD-ja, te pedig nem tudod, hányadán állsz egy szépen hízó potban. A 3betet méretezhetted volna kissé vaskosabbra is. Ha már flopon call, akkor pot control, egyébként 3bet.

cnut01
Válasz Totya kommentjére
2008. nov. 16. 11:36

Mindenki monjda, hogy nagyobb bet... Ez szerintem ok is lenne, de itt mi értelme? Kereken 0 fold eq van és a nagyobb betet is ugyanúgy megadná szóval semmi infomációhoz se jutunk. Szerintem. Persze én nem vagyok sh mágus ezért kérdezem.
Ahogy én láttam a helyzetet:

Preflop: Nem akarom elijeszteni, csak izolálni. Én és az asztal fishe, ha akármilyen Q vagy A feljön végigjön velem.

Flop: Sikerült izolálni. Megevan a TPTK, set ver, JT, két pár is elképzelhető és az is ver persze. Viszont ő jönne végig Tx, JX, AK-K9, QJ-QT. Szóval cbet, amire ő minraise-el. Ezzel az a baj, hogy a fent említett range-et egyáltalán nem szűkítette le! Azzal szemben meg favorit vagyok. Viszont oop nem akarok nagy potot ezért csak call.
A hand után úgy gondoltam hogy itt kellett volna a 3-bet, de már nem hiszem. Szinte kizárt hogy dobott volna, nála ez hogy benne van 20$-ja pot comittedséget jelent. Erős túlzással is max 30%-ban dobna, én meg a 36$-os potba legalább ennyit kellett volna 3-beteljek. A másik két eshetőségben mit csinálok? 4-bet push-ra dobok, viszont ha csak megad, akkor ott vagyok a (kakiban) nagy pottal oop és már valószínűbb hogy a monstert slowplayeli.

Turn: Semleges lap, akkor tartsuk alacsonyan a potot, ahogy mondtátok. Erre nem csak a check/call az eszköz, hanem a blocking bet is amit én jobban szeretek, bár itt nagyjából mindegy lett volna.

River: Ugyanazt gondoltam mint a turn-nél. Az elején...

Nos, ezek futották át az agyamon, ez csak többet mondd mint a hand history és ha erre válaszoltok abból tanulhatok igazán. Ma eset még leírom a hand végét meg még egy dolgot.

hayraki
Válasz cnut01 kommentjére
2008. nov. 17. 0:01

Ez egy fish módon megjátszott erős lap, legalább két pár.
River raise/reraise ritkán blöff.

Sajna néha a fishnek is lehet lapja...

Tecca
Válasz hayraki kommentjére
2008. nov. 17. 0:59

Ha deepen vagytok, akkor ne majdnem gay 3betet tolj, hanem legalább 4szereset.Főleg minirézre. Még oop is vagy, szal 10-ig. Turnon én már nem hívnék, max c/c, de river tuti c/f. De leginkább 3bet flop infóért 44-ig.

Godmode
Válasz Tecca kommentjére
2008. nov. 24. 4:34

Ennek van vege? Kivancsi vagyok... ;)

Élő ügyfélszolgálat