NL100: dobás?
KB a 20dik ehhez hasonló játszmám bukom el, el kell ezt dobni?
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
BB: $95.50
UTG: $58
Hero (MP): $98.50
CO: $283
BTN: $179.10
SB: $99
Pre-Flop: A Q dealt to Hero (MP)
UTG calls $1, Hero raises to $4.50, 4 folds, UTG calls $3.50
Flop: ($10.50) 8 2 9 (2 Players)
UTG checks, Hero checks
Turn: ($10.50) 8 (2 Players)
UTG checks, Hero checks
River: ($10.50) Q (2 Players)
UTG bets $10, Hero calls $10
Results: $30.50 Pot ($1.50 Rake)
UTG showed 8 K (three of a kind, Eights) and WON $29 (+$14.50 NET)
Hero mucked A Q (two pair, Queens and Eights) and LOST (-$14.50 NET)
Úgy godolom el kell dobni riveren a pot emelésre. Csak ritkán blöff, gyengébb lappal value betnek meg túl nagy az emelés.
Ha elég sokszor szívtál ilyennel mostamság, akkor talán megfontolandó, hogy a call-t ne alkalmazd... Meg talán a TPTK kevés ilyen jellegű boardon, flöss, sor, színsor, szett esély elég szemet szúró, különösebben erős lap nem kell egyikhez sem, utgről simán bejöhetnek vele, és nem is kell nagyon dörzsölt játékosnak lenni ennek megjátszásához
Szerintem attol fugg, hogy milyennek ismered meg az adott jatekost, ha az esetek tobbsegeben nyit vagy emel riveren, akkor call...
Szerintem is el kell dobni, túl nagy ez az emelés, nagyon value betnek tűnik! Én igen erős lapra gyanakszom mindig ilyen esetben, de sajnos sokszor én is adom az emelést és a legtöbbször hasonlóan járok, mint Te. Ergó az ilyeneket tényleg nem kellene megadni.
Nekem is nagy bajom van az ilyen river betekkel, főleg ha még egy egész jó kártya is esik le riveren. Épp ezen próbálok változtatni, hogy ne ejtsek meg ennyi "hero" call-t. Talán a flushdraw miatt is dobható, de sztem a játék hevében megnéztem volna mi van nála
A flopon miért nincs c-bet?
A flopon miért nincs c-bet?