lederman
2008. máj. 31. 21:56

NL100: Drawheavy asztal

FTP, 100$ effektív

PF: 2 folds, Hero raises to 4 (ATdd), BTN calls, 2 folds
Flop: Jh Tc 8c Kassza:9
Hero bets 7, BTN calls
Turn: 5d Kassza: 22
Hero checks, BTN bets 15, Hero??

Nem hiszem, h sok ember slowpleyelne ezen a flopon,
ellenben floatra annál inkább alkalmas: feljogosít ez egy callra? Ha igen akkor is nagyon nehéz helyzetben vagyok a riveren (mivel a call után ott sem szívesen adnám fel), hisz a félpakli scarecard.
Vagy épp azért lehet jó a slowplay az ellenfél részéről settel, mert ezek után azon gondolkozom, h második párral "call down"-ozzam...

Mi tennetek a turnön, milyen tervvel a riverre? (Mit csinálnátok AJvel? Én ch/r-elnék...) Vagy a ch helyett is jobb a nyitás?

kanrich_
Válasz lederman kommentjére
2008. máj. 31. 23:04

Semmi esetre sem passzolnám el a turnt ilyen draw heavy boardon. Az esetek 90%-ában újra nyitnék, méghozzá 2/3 - 3/4 potot. Miután passzoltál, nagyon sok lappal emelhet be, fogalmad sincs, hogyan állsz, nem tudsz ebből a játékból információkat szerezni.

BaLa
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 31. 23:06

Szerintem is kellene a 2nd barrel.

lederman
Válasz BaLa kommentjére
2008. máj. 31. 23:24

Igazatok van!
És ha azt megadja, milyen riveren calloznatok le?

BaLa
Válasz lederman kommentjére
2008. máj. 31. 23:30

Igazatok van!
És ha azt megadja, milyen riveren calloznatok le?

Szerintem lap nélkül nem nagyon fog emelni a riveren. Esetleg ha egy 5ös jön fel, ami nem treff, vagy vmi más alacsony kártya, akkor talán call, de ismeretlen ellen szerintem bedobnám.

kanrich_
Válasz BaLa kommentjére
2008. jún. 1. 15:40

Szerintem lap nélkül nem nagyon fog emelni a riveren. Esetleg ha egy 5ös jön fel, ami nem treff, vagy vmi más alacsony kártya, akkor talán call, de ismeretlen ellen szerintem bedobnám.

Én is vhogy így csinálnám, ezzel egyetértek.

Élő ügyfélszolgálat