NL100 - Drill, river kérdés
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Sarah Ton1n ($100)
CO work2do ($100)
BTN Hero ($138.40)
SB AndTheWalrus ($107.05)
BB bertjan123 ($69.65)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is BTN :qd: :ks:
Sarah Ton1n raises to $3, 1 fold, Hero calls $3, 1 fold, bertjan123 calls $2
Flop: :kd: :js: :kc: ($9.50, 3 players)
bertjan123 checks, Sarah Ton1n checks, Hero bets $6.50, bertjan123 folds, Sarah Ton1n calls $6.50
Turn: :7c: ($22.50, 2 players)
Sarah Ton1n bets $13, Hero calls $13
River: :9d: ($48.50, 2 players)
Sarah Ton1n bets $77.50, $77.5 to Hero ($115.9)?
Ellen: 27/21. Aggfreq:41. Overagro reg
Egy hand korábbról: én 66 Co emel ő call btn, flop 99j rainbow hero cbet, ő raise én call. Turn blank ch/c river blanken feladta. Magyarán nem igazán érdekli mit reppel, csak tolja neki. Ptr szerint azért kb 1.5BB/100-at tud hozni(100k hand)
szép dobás. sokszor lesz KJ,JJ,QT amit ilyen szarul játszott. de még 77\99 se lepne meg.
gyakorlatilag nem verünk semmit ami valuért overbet shoveol,szerintem teljesen jó így a hand. \bluff meg ck\c,bet 1\2 pot,overbet meh.. szerintem kb. soha :))
szerintem NUTs-ot a riveren nincs értelme így jtsázani... mert ha Kx van náald akkor úgyis emelsz... nema zt modnom, hogy c/relni e kell
de mondjuk valami blockbet/raise-t simán nyomhatna fullal, arra számítva, hogy Kx-el riveren ráemelsz majd
szóval szeritem ez sima call
meglepődnék ha fullt mutatna.... nem tudnám dobni
Let there be range-ben volt egy fejezet, ami azt taglalta, weak playerek ellen profitmaximalizálásként lehet alkalmazni. Ha gyenge ellenfélnek tartott, akkor nuts közeli lap van nála.
szerintem NUTs-ot a riveren nincs értelme így jtsázani... mert ha Kx van náald akkor úgyis emelsz... nema zt modnom, hogy c/relni e kell
de mondjuk valami blockbet/raise-t simán nyomhatna fullal, arra számítva, hogy Kx-el riveren ráemelsz majd
szóval szeritem ez sima call
meglepődnék ha fullt mutatna.... nem tudnám dobni
1. ordítana a blockbetről hogy indukálás. én imo KQ-val egy blockbetet nem raiselnék. két célja lehet vele bet\fold weak sd képes lappal \AJ,QJ,QQ blah blah\ vagy indukás. ez ellen a range ellen semmi értelme raiselni mert szinte soha nem bet\callol rosszabb
2. milyen rosszabb value handet raksz az ellenfél kezébe? \bár ha snapelnél valszeg szerinted nincs is valuehand a rangében\
3. szerinted NL100on fog egy reg ck\c,lead,overbet lineal bluffolni utg-ből ?
Elég kitekert line, van benne pár bluff (nagyon kevés) de szerintem nem +ev a call. overbet meg szimplán azért mert Kx-et a regek 80%-a (pl. te sem) nem tudna itt dobni és így nyeri "nutsal" a legtöbbet.
Köszi a kommenteket.
Egy átlag nl100 reg ellen kb instafoldoltam volna, de ellene azért tankeltem egy jót. Végül eldobtam, nagyrészt a bravesoul által leírtak miatt, mondjuk ez a line igen érdekes valueból is.
1. ordítana a blockbetről hogy indukálás. én imo KQ-val egy blockbetet nem raiselnék. két célja lehet vele bet\fold weak sd képes lappal \AJ,QJ,QQ blah blah\ vagy indukás. ez ellen a range ellen semmi értelme raiselni mert szinte soha nem bet\callol rosszabb
2. milyen rosszabb value handet raksz az ellenfél kezébe? \bár ha snapelnél valszeg szerinted nincs is valuehand a rangében\
3. szerinted NL100on fog egy reg ck\c,lead,overbet lineal bluffolni utg-ből ?
Elég kitekert line, van benne pár bluff (nagyon kevés) de szerintem nem +ev a call. overbet meg szimplán azért mert Kx-et a regek 80%-a (pl. te sem) nem tudna itt dobni és így nyeri "nutsal" a legtöbbet.