Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 - Drill, river kérdés

Steal_
2010. szept. 24. 18:45

NL100 - Drill, river kérdés

$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG Sarah Ton1n ($100)
CO work2do ($100)
BTN Hero ($138.40)
SB AndTheWalrus ($107.05)
BB bertjan123 ($69.65)

Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is BTN :qd: :ks:
Sarah Ton1n raises to $3, 1 fold, Hero calls $3, 1 fold, bertjan123 calls $2

Flop: :kd: :js: :kc: ($9.50, 3 players)
bertjan123 checks, Sarah Ton1n checks, Hero bets $6.50, bertjan123 folds, Sarah Ton1n calls $6.50

Turn: :7c: ($22.50, 2 players)
Sarah Ton1n bets $13, Hero calls $13

River: :9d: ($48.50, 2 players)
Sarah Ton1n bets $77.50, $77.5 to Hero ($115.9)?

Ellen: 27/21. Aggfreq:41. Overagro reg

Egy hand korábbról: én 66 Co emel ő call btn, flop 99j rainbow hero cbet, ő raise én call. Turn blank ch/c river blanken feladta. Magyarán nem igazán érdekli mit reppel, csak tolja neki. Ptr szerint azért kb 1.5BB/100-at tud hozni(100k hand)

bravesoul
Válasz Steal_ kommentjére
2010. szept. 24. 19:26

szép dobás. sokszor lesz KJ,JJ,QT amit ilyen szarul játszott. de még 77\99 se lepne meg.

gyakorlatilag nem verünk semmit ami valuért overbet shoveol,szerintem teljesen jó így a hand. \bluff meg ck\c,bet 1\2 pot,overbet meh.. szerintem kb. soha :))

plastikman0
Válasz bravesoul kommentjére
2010. szept. 24. 19:52

szerintem NUTs-ot a riveren nincs értelme így jtsázani... mert ha Kx van náald akkor úgyis emelsz... nema zt modnom, hogy c/relni e kell

de mondjuk valami blockbet/raise-t simán nyomhatna fullal, arra számítva, hogy Kx-el riveren ráemelsz majd

szóval szeritem ez sima call

meglepődnék ha fullt mutatna.... nem tudnám dobni

Requiem
Válasz plastikman0 kommentjére
2010. szept. 24. 20:30

Let there be range-ben volt egy fejezet, ami azt taglalta, weak playerek ellen profitmaximalizálásként lehet alkalmazni. Ha gyenge ellenfélnek tartott, akkor nuts közeli lap van nála.

bravesoul
Válasz plastikman0 kommentjére
2010. szept. 24. 22:51

szerintem NUTs-ot a riveren nincs értelme így jtsázani... mert ha Kx van náald akkor úgyis emelsz... nema zt modnom, hogy c/relni e kell

de mondjuk valami blockbet/raise-t simán nyomhatna fullal, arra számítva, hogy Kx-el riveren ráemelsz majd

szóval szeritem ez sima call

meglepődnék ha fullt mutatna.... nem tudnám dobni

1. ordítana a blockbetről hogy indukálás. én imo KQ-val egy blockbetet nem raiselnék. két célja lehet vele bet\fold weak sd képes lappal \AJ,QJ,QQ blah blah\ vagy indukás. ez ellen a range ellen semmi értelme raiselni mert szinte soha nem bet\callol rosszabb

2. milyen rosszabb value handet raksz az ellenfél kezébe? \bár ha snapelnél valszeg szerinted nincs is valuehand a rangében\

3. szerinted NL100on fog egy reg ck\c,lead,overbet lineal bluffolni utg-ből ?

Elég kitekert line, van benne pár bluff (nagyon kevés) de szerintem nem +ev a call. overbet meg szimplán azért mert Kx-et a regek 80%-a (pl. te sem) nem tudna itt dobni és így nyeri "nutsal" a legtöbbet.

kisrapi
2010. szept. 24. 23:28

1. ordítana a blockbetről hogy indukálás. én imo KQ-val egy blockbetet nem raiselnék. két célja lehet vele bet\fold weak sd képes lappal \AJ,QJ,QQ blah blah\ vagy indukás. ez ellen a range ellen semmi értelme raiselni mert szinte soha nem bet\callol rosszabb

2. milyen rosszabb value handet raksz az ellenfél kezébe? \bár ha snapelnél valszeg szerinted nincs is valuehand a rangében\

Elég kitekert line, van benne pár bluff (nagyon kevés) de szerintem nem +ev a call. overbet meg szimplán azért mert Kx-et a regek 80%-a (pl. te sem) nem tudna itt dobni és így nyeri "nutsal" a legtöbbet.

addictozok egyet, +1, minden szavad pure gold

Steal_
Válasz kisrapi kommentjére
2010. szept. 25. 10:56

Köszi a kommenteket.

Egy átlag nl100 reg ellen kb instafoldoltam volna, de ellene azért tankeltem egy jót. Végül eldobtam, nagyrészt a bravesoul által leírtak miatt, mondjuk ez a line igen érdekes valueból is.

mrj
2010. szept. 25. 11:05

ezekkel én is egyetértek.
Annyival egészíteném még ki hogy mivel tudja rólunk hogy (jó) regulárok vagyunk, sztem itt majdnem soha nem fog megpróbálni kiblöffölni egy K-t (ami mellesleg elég sokszor lesz nálunk), márcsak azért sem mert a tudja hogy a legtöbb reg nem fogja dobni.
Regulár ellen history vagy dinamika nélkül ez 100% dobás.

Élő ügyfélszolgálat