Sztem egy átlag feszes regnek nincs sok 7-es az SB calling range-ében: 77 vagy A7s. SC-vel nem jáccik OOP, vagy ha igen, akkor mehet a note. :D
Egyébként ha a river AF-je 30% körüli, akkor blöfföli a missed drawkat, ha 20% körüli, akkor dobható, mert akkor nem blöfföli.
Sokáig én is a foldra gondoltam, de valahogy nem hagyott nyugodni a dolog. Egyszerűen nem tudok olyan lapokat adni a kezébe, amivel igazán hihető lenne, megállná a helyét az általa alkalmazott line. Szóval jelenleg nagyon úgy látom, hogy ez vagy teljes blöff, vagy blöffbe fordított showdown képes, de nálunk gyengébb lapkombináció, szóval Hero calls.
mivel sokszor 3way pot lesz, lehet egy csomó SC nála, így 7x is, ráadásul az ilyen érdekesebb move-okat inkább value-ból csinálják, mint blöffből,bár a note-ban benne van, hogy értelmetlen wp-ket láttál már tőle, ennek ellenére szerintem pont azt akarja elérni, hogy busted drawra tedd a pusht, és calloz széles range-el, 7x-el nem feltétlen kell raiselnie turnön, szóval ebből nem indulnék ki, szerintem ez inkább fold.
Úgy gondolom, hogy a river openshove kb csak 7x lehet, amit busted fd-nek akar eladni. Turnon azért nem tolta vissza, mert félt attól, hogy mindent eldobat, ezért választhatta inkább ezt a linet, hogy a setjeimmel herocalloljak. Hiba volt, már party közben is éreztem.
$0.50/$1 No Limit Holdem
6 Players
Stacks:
UTG ($99.50)
UTG+1 ($98.50)
CO ($78.86)
Epiman (BTN) ($100.10)
SB ($222.71)
BB ($167.75)
Pre-Flop: ($1.50, 6 players) Epiman is BTN :6h: :6s:
2 folds, CO calls $1, Epiman raises to $4.50, SB calls $4, 1 fold, CO calls $3.50
Flop: :6c: :8s: :5s: ($14.50, 3 players)
SB checks, CO checks, Epiman bets $11, SB calls $11, CO folds
Turn: :4c: ($36.50, 2 players)
SB checks, Epiman bets $25, SB calls $25
River: :qd: ($86.50, 2 players)
SB bets $86.50, Epiman calls $59.60
Final Pot: $232.60
SB shows
:7c: :7h:
SB wins $202.70 (net +$75.70)
CO lost $4.50
Epiman lost $100.10
mivel sokszor 3way pot lesz, lehet egy csomó SC nála, így 7x is, ráadásul az ilyen érdekesebb move-okat inkább value-ból csinálják, mint blöffből,bár a note-ban benne van, hogy értelmetlen wp-ket láttál már tőle, ennek ellenére szerintem pont azt akarja elérni, hogy busted drawra tedd a pusht, és calloz széles range-el, 7x-el nem feltétlen kell raiselnie turnön, szóval ebből nem indulnék ki, szerintem ez inkább fold.
Nagyon tanulságos parti volt, különösen így, hogy van hozzá megfejtés is!
Épp valaki írta hogy 100-on mindeki nagy CS ezért nem blöffölnek.
És épp ez az indoka annak is hogy ilyen egyértelmű szituban be tudja tolni az AI-t, mert a sok CS nem hiszi el hogy ezt tényleg lappal csinálja...
Mint látjuk Epimann kolléga is megette :P
És épp ez az indoka annak is hogy ilyen egyértelmű szituban be tudja tolni az AI-t, mert a sok CS nem hiszi el hogy ezt tényleg lappal csinálja...
Mint látjuk Epimann kolléga is megette :P
Haha, nem én, de amúgy gyengébb regek ellen gyakran alkalmazom az overbetAI-t én is.
Jó nézni mikor 3betpotban 50-es kasszára (eredeti 3betelőként), Tx88 2xFD-s boardon allin megyek a maradék 70$-al, és a reg meg instacallol 77-el, meg hasonló finomságok :)