NL100 flopolt drill turn kérdés
$0.5/$1 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG 9514M19 ($103.26)
UTG 1 pok66er ($51.84)
CO Hero ($219.80)
BTN ErikFock ($155.08)
SB Race_fan ($95.08)
BB -100- ($70.10)
Pre-flop: ($1.50, 6 players) Hero is CO J:diamond: T:spade:
2 folds, Hero raises to $4, 1 fold, Race_fan calls $3.50, 1 fold
Flop: 2:diamond: T:heart: T:club: ($9, 2 players)
Race_fan bets $4, Hero raises to $16, Race_fan calls $12
Turn: A:club: ($41, 2 players)
Race_fan checks, Hero bets $21, Race_fan raises to $42, Hero ?,
ellenfél: 27/12 Ag: 2.8 kb 200 hand
turnon hívhattam volna 30 körül tudom , így mit csinálnátok?
shove/fold?
Jó lenne látni némi statot az ellenről.
22 van nála, vagy T-es, kérdés h milyen kickerrel, meg h esetleg kis kickerrel is ilyen bátran tolná -e? Fish ellen simán betolnám, minél weakebb valaki annál kevésbé
Én is rátolnám neki... vszínűleg az A tetszett meg neki és nem hiszi, hogy tízesed van.
lehet hogy weak tight de elkéne dobni , az a baj hogy ránk donk floppon + min chr turn ez valami monster line nak felel meg nem?
Én nem gondolnám, hogy kialakult bármilyen lapja, ami jobb a 3 tízesnél. Éppen ezért nem is hagynám, hogy folytassa. A pénze felével ül még ott... részemről nem tolnám be az egész lóvét a "semmire". (már ha én lennék Race_fan)
lehet hogy weak tight de elkéne dobni , az a baj hogy ránk donk floppon + min chr turn ez valami monster line nak felel meg nem?
Fold, nem hiszem, h T9 T8-on kívül nagyon van más amit verünk.
Kiderült amúgy, hogy mi volt nála végül?
Fold. Ez a line nagyon erősnek tűnik, mondjuk ahogy Zoli írta, tényleg elég gay...
Az egyetlen ok az esetleges callra az lehetne, hogy megtetszett neki a turn ász és azt akarja eljátszani, de ezzel az az egy dolog nem stimmel, hogy teljesen száraz boardon adta meg a flop reraise-edet, ergó csak van nála valami.
Kiderült amúgy, hogy mi volt nála végül?