buktar
Válasz medgypeti kommentjére
2008. febr. 25. 15:38

Azt láttam, sajnos ezzel nem tudsz mit tenni. A kifagyás sajnos előfordul esténként.
buktar néven vagyok egyenlőre, de csak fullringen nyomom. A bónusz nekem is jól jön, már túl vagyok a felén.

Demiro
2008. febr. 25. 15:39

Nekem ennyi bad beatem még sehol sem volt, mint itt. És másoknál is ezt látom, erre készülj. :) Bár nyilván ez azért is van, mert jönnek minden szeméttel és egyszer-egyszer (sokszor) beesik nekik. Nézem a partikat, amiben nem veszek részt és mondjuk egy AK vs AQ-nál már előre látom, hogy mi lesz a river...

Egy szatelitről úgy estem ki a hétvégén, hogy vesztettem 99 vs 66, TT vs T9 és AK vs 86s(!) ellen. Mindegyiknél én mentem all-in!

Demiro
2008. febr. 25. 15:39

Jól szét OFFoltátok a topikom. :D

medgypeti
Válasz Demiro kommentjére
2008. febr. 25. 15:42

Bocsi:D

Hát kiváncsi leszek, hogy hosszútávon milyen lesz.Egyenlőre addig tervezek itt amíg ki nem jön a bónusz, aztán majd akkor meglátom maradok-e tovább.

buktar
2008. febr. 25. 15:50

Sorry.

Hát kiváncsi leszek, hogy hosszútávon milyen lesz.Egyenlőre addig tervezek itt amíg ki nem jön a bónusz, aztán majd akkor meglátom maradok-e tovább.

Szerintem nyerő leszel itt is, és a rakeback nem elhanyagolható tényező. Megtoldva jónéhány gyenge játékossal.

bojanika
2008. febr. 25. 15:52

Sztem jó a preflop call sokadiknak, ennyiért. :)

medgypeti
Válasz bojanika kommentjére
2008. febr. 25. 15:57

Sztem jó a preflop call sokadiknak, ennyiért. :)

Az végülis jó, de szerintem a minraisere vagy el kellett volna dobni, vagy visszaemelni. Azt a 6$-t viszont így már meg kellett adni.

bojanika
2008. febr. 25. 16:01

Az végülis jó, de szerintem a minraisere vagy el kellett volna dobni, vagy visszaemelni. Azt a 6$-t viszont így már meg kellett adni.

Igen, teljesen jogos. Az nálam (is) dobás könnyedén...

Élő ügyfélszolgálat