NL100 floppolt flush, turn még egy szín esik le
***** Hand History for Game 1206509742 *****
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, October 09, 11:32:42 ET 2008
Table Ardatov (No DP) (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: ShipTwins ( $98.50 USD )
Seat 3: pindrokk00 ( $106.00 USD )
Seat 5: berlinwall19 ( $98.50 USD )
Seat 6: odoman ( $157.95 USD )======>16/12 turn agg: 15.0 kb 500+ h
Seat 8: neTbKa ( $113.80 USD )
Seat 10: Tunnelblicker ( $113.73 USD )
pindrokk00 posts small blind [$0.50 USD].
berlinwall19 posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to pindrokk00 [ Kc Qc ]
odoman raises [$3.50 USD]
neTbKa folds
Tunnelblicker folds
ShipTwins calls [$3.50 USD]
pindrokk00 calls [$3.00 USD]
berlinwall19 folds
** Dealing Flop ** [ 5c, Jc, 9c ]
pindrokk00 checks
odoman bets [$7.00 USD]
ShipTwins folds
pindrokk00 raises [$19.00 USD]
odoman calls [$12.00 USD]
** Dealing Turn ** [ 6c ]
pindrokk00 bets [$28.00 USD]
odoman raises [$135.45 USD]
pindrokk00 folds
odoman wins $209.95 USD from main pot
Jó itt a dobás?
Én elengedném.
A floppon szerintem jóval nagyobbat kellett volna visszaemelned két okból is:
1, drágán adni az esetleges ászos színdraw-t
2, Megtéveszteni az ellenfelet, ugyanis szerintem amennyiben potot emelsz, még nehezebben hiszi el a kész szinedet, mintha ilyen 2,5x reraise-t hívsz.
A turn-ön bent van a pénzednek a fele, ha jól számolok, és nálad van a második legjobb színdraw, viszont ellenfeled nem tűnik teljesen hülyének. A kérdés az, hogy nyered-e ezt a partit 4-ből 1-szer, mert akkor kb már nullán vagy a megadással.
Az all-innek kissé olyan szaga van, mintha nem bánná a dobást, bár kétségkívül ott lehet nála az ász. Ha ehhez hozzáveszzük a 15-ös turn af-et, akkor szerintem könnyen lehet, hogy nyertes kezet dobtál el. Persze lehet, hogy én is eldobtam volna.
Az all-innek kissé olyan szaga van, mintha nem bánná a dobást
Én $55-ért megnézném. Egy lap ver, és nem feltétlenül az van nála (simán lehet set is vagy alacsonyabb flush). Ha meg nála van az ász még akkor is van out-od :)
Lényeg hogy call. Flopon meg emelj nagyobbat.
Floppon tényleg nagyobbat kellett volna emelni, én így, hogy benn van a fél stackem ezt soha nem dobnám el...
(simán lehet set is vagy alacsonyabb flush)
Na ez jó kérdés, nem tudok rá válaszolni. A lényeg viszont az hogy pot committed vagy, szvsz dobhatatlan.
hát ha ilyen kicsit emeltél vissza, akkor szerintem el is lehet akár dobni, nem tudom, hogy egy egyértelmű korábbi hiba után illetve azt figyelmen kívül hagyva le kell stackelődnünk...
az a gond, hogyha neki is flösse van, akkor a second nuts az a Tc, azzal megadja a flop reraiset, majd turnon ránktolja? elég nehéz elképzelni, szóval itt ami elképzelhető nála egy overpár amit nem tudott eldobni (ez azért nem túl valószínű), set v. flöss, amiből viszont szinte mindig nut lesz nála, mert a többivel értelmetlen lenne ez a line.
mostmár "csak" 25%-ban kell jónak lennünk, de szerintetek ilyen gyakran lenne nála set (és még akkor is van equityje ugye, 20%)?