NL100: Floppolt nuts, páros turn
Ellenfél elég laggy, de még nem mutatott semmit SDban.
Ez az a helyzet, amivel állandóan bajom van: nagyon kassza OOP, és nutváltozás a turnre.
Mit kell itt csinálni?
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
Hero (SB): $187.75
BB: $67.90
UTG: $113.50
MP: $307.65
CO: $106.40
BTN: $171.90
Pre-Flop: Q K dealt to Hero (SB)
UTG folds, CO raises to $3.50, Hero calls $3
Flop: ($8) 9 J T (2 Players)
Hero checks, CO bets $6, Hero raises to $19, CO calls $13
Turn: ($46) J (2 Players)
Hero???
Folytatnám tovább az emelést, ha megad akkor riveren check/call-t játszanék. Ha rámemel, nem hiszem, hogy el tudnám dobni.
Szerintem valamiféle draw lehet nálla vagy akár nálla is sor én is emelnék tovább ha rámemelne akkor megadnám az all int elképzelhető a j9 j10 de szerintem nem ezek a lapok a legkézenfekvőbbek.
nekem nem tetszik a preflop call, bar itt eleg jol eltalalt a flop :)
en betelnek a turnon kb. 30-35-ot, aztan attol fuggoen, hogy arra mit lep ujraertekelnem a helyzetet
turn bet sztem mindenképp, mert különben ő emel J-t ill fullt érzékeltetve, ha jó playa.
titcar: az nekünk jó ha J-t érzékeltet.
úgy gondolom committedek vagyunk, a kérdés, hogy hogyan szedjük ki a legtöbb pénzt, ha emelünk, és mi J-t v. fullt érzékeltetünk, és eldob minden rosszabb lapot, az nekünk jó?
titcar: az nekünk jó ha J-t érzékeltet.
úgy gondolom committedek vagyunk, a kérdés, hogy hogyan szedjük ki a legtöbb pénzt, ha emelünk, és mi J-t v. fullt érzékeltetünk, és eldob minden rosszabb lapot, az nekünk jó?
Szerintem is bet turn. Egy csomó rosszabb lap adja, bármilyen J, QT, Q9, flush draw.
Valaki játszana turn crai-t?
turn crai nem vészes line.
sztem a bet sokkal jobb megoldás. ahogy már írták sok rosszabb lap ,draw,combo drow Jx(AJ,KJ,QJ) adja. bár aj\kj elég valószínűtleg a flop akció után. nem beszélve bottomsor ,vagy Q9. viszont a checkel a nagy gond az,hogy pl. egy AKs-nak vagy xys- FD-nak free cardot adunk nem beszélve a Jx-ről aminekm még ha nincs is sok outja(bár a 10 nem olyan kevés) simán túlhúzhat riverre. és egy flop c\r után, erősebb lap nélkül \full\ nem tudom,nyitna-e turnun újabb c\r-től félve. sztem nagyon sok lap mögénk checkelne ami a turn betet még callolja. az biztos,hogy ha bet ,el kell döntetni ,hogy milyen river mellett tesszük be a pénzünket,mi tud ellene szólni. \bár turnon már a fél stackünk kerül be,nem sok lehetőség van\ de ezek már sztem stat\image\note és read függő dolgok.
Ok, én is kezdek a turn lead felé hajlani.
DE!!!!
Mi egy kiegyensúlyozott range a flop ch/r-re? És mi a az amivel tovább folytatnánk az emelést ezen a turnön?
ha ezt tágabb rang-dszel tesszük, akkor az ellenfelet nagyon nehéz helyzetbe hozzuk és nem könnyű dobnia egy erős J-et, míg ha nittek vagyunk , akkor most nehéz a turn ...
Sztem ez egy nagyon érdekes kérdés, és mindannyian sokat tanulhatnánk belőle, ha közösen kiraknánk a választ!!!