NL100 FR 3bet pot flop full
Ez a parti eddig:
No-Limit Hold'em, $1.00 BB (9 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
MP1 ($111.95)
MP2 ($106.45)
MP3 ($157.15)
CO ($40)
Button ($115.25)
SB ($43.50)
Hero (BB) ($115.20)
UTG ($121.45)
UTG+1 ($113.90)
Preflop: Hero is BB with 9, 9
6 folds, Button bets $2.10, 1 fold, Hero raises $7.50, Button calls $6.40
Flop: ($17.50) 10, 10, 9 (2 players)
Hero bets $8, Button calls $8
Turn: ($33.50) 8 (2 players)
Hero bets ???
Nekem egyértelmű itt a játék, de néhány ide felkerült partiban nagyon más véleményen voltam a többséggel, ezért kíváncsi vagyok a véleményetekre ebben a helyzetben.
Tehát a kérdéseim: Mi a véleményetek az eddigi játékról? Mit tegyünk a turn-ön (bet/call, check/raise, check/call)? Ha bet vagy cr, akkor mekkora legyen a méretezés? Mi a terv riveren?
Ellenfél statisztikáit mellékelem. Egy valami hiányzik: Fold to resteal 68%.
preflop csak call ilyen ellenfel ellen.
ha mar 3betelted, akkor bet bet shove.
a flop mereted borzaszto, mivel a calling range inelasztikus, a betmeretezestol fuggoen. igy a valued nagy reszet itt kapod.
a turn frekvenciai altalaban betmerettol fuggoen nagyon keveset valtoznak ellenfeleinknek, es rengeteg olyan turn erkezhet ami ront az action.-on, mint peldaul A vagy K
preflop csak call ilyen ellenfel ellen.
floppon 10-12-ig nyitnék, és beosztanám a többit is, hogy riverre pusholhassam
preflop call és 3bet is jó szerintem
Preflop azért 3beteltem, mert 50% a steal-je és 68%-ban dob restealre. Ha csak megadok, akkor bármilyen T+ lap jön flopon nehezen fogok tudni megadni.
A flop bet valóban lehetett volna nagyobb. Azért ennyit cbeteltem, mert sokszor overpár is lehet nála itt és reméltem, hogy visszaemel. Ha már ennyi lett és újabb húzó került a képbe mennyi legyen a turn bet?