Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 FR 3betelt parti, FD flopon

Bumbanas
2009. márc. 6. 22:03

NL100 FR 3betelt parti, FD flopon

Az alábbi partiról érdekelne a véleményetek:

Hero (CO) ($96)
SB ($162.65)
MP1 ($96)
MP2 ($73.75)
Button ($46.01)
BB ($110.60)
UTG ($92.50)
UTG+1 ($35)
MP3 ($12.60)

Preflop: Hero is CO with AImage, QImage
UTG calls $1, UTG+1 (poster) checks, 3 folds, Hero bets $6, 3 folds, UTG raises to $18, 1 fold, Hero calls $18
Itt azért adtam meg, mert kezd elharapózni mindenféle vackokkal ez a fajta játék utg-ből és nem gondoltam nagy párt nála.

Flop: ($38.50) 5Image, 3Image, KImage (2 players)
UTG bets $34, Hero????

Mi a véleményetek? Mi a legjobb játék ilyenkor? Nem talált el a flop, dobjak vagy a nut FD-val borítsam rá az asztalt? Van még FE-nk itt vagy csak a jó turn+riverben reménykedhetünk? És ha nem nagy pár van nála, akkor mi?

R1per2
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. márc. 6. 22:53

Én tutira borítanám.
Volt egy readed, hogy nem csak magas párokkal csinálhatja ezt. Már csak azért is gyanús, mert limpelt egy postoló előtt, pedig ilyenkor még inkább az emelés mellett kéne döntenie, hogy ne legyen family pot.
QQ-val is láttam ilyet, azt pl. szerintem eldobná, mint ahogy a többi blöff lapot is. AA, AK, KK -val persze lecallol, de van azért jó pár outod.
Szerintem ez az a kevés flop, ami nagyon jó a lapodhoz, mégis mit vártál, ha lecalloltad, minek kellene jönnie? Az ászos és dámás flopok is mind veszélyesek, mer dominálhatnak. Így viszont van egy csomó outod.

Én pl. csináltam simán azt, hogy limpeltem kis pp-vel, majd ráemeltem a hátsó izolálóra, akiről tudtam, hogy magas a pfr-e hátulról. Nem is emlékszem arra, hogy valaha is lebuktam volna vele. Akkor próbáltak elcsípni, amikor tényleg AA-QQ volt nálam.

want2push
Válasz R1per2 kommentjére
2009. márc. 7. 0:29

Én nem hiszem, hogy megadnám preflop. Mégis UTG limpraise történt, ez pedig döntően lap.

Ha viszont neked volt egy határozott readed, hogy gyenge és lopni akar, akkor egy ilyen flop után már nem dobnék, menne az all in.

Bumbanas
Válasz want2push kommentjére
2009. márc. 9. 9:44

Mivel nem hittem el a nagy párt visszatoltam neki, amit megadott. Sajnos nem jött a lapom és UTG mutatott egy 99-et! Azért kíváncsi lennék, hogy mire számított nálam, mert így cf volt, de ha AK van nálam fd-vel, akkor 10%-os lapra tolta volna be mindenét. Így kapott egy megjegyzést és legközelebb majd fordítva alakul a parti.

medgypeti
Válasz want2push kommentjére
2009. márc. 9. 11:39

Én nem hiszem, hogy megadnám preflop. Mégis UTG limpraise történt, ez pedig döntően lap.

Ha viszont neked volt egy határozott readed, hogy gyenge és lopni akar, akkor egy ilyen flop után már nem dobnék, menne az all in.

Én is dobtam volna preflop.Így játszva push flopon.

kisrapi
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 9. 11:48

Én is dobtam volna preflop.Így játszva push flopon.

Ha az a read h nem csak monster lehet nála, akkor nem jobb PF a push?
Ha becallolod rengetegszer fog olyan flop jönni ahol lehet h a jobb lapod dobod el...úgy meg sztem veszteséges a call, ha A Q magas floppon tolod csak tovább, különben meg fold, mert rengetegszer úgy is verve leszel ha lejön valamelyik lapod...

Macko1
Válasz kisrapi kommentjére
2009. márc. 9. 18:34

Ha az a read h nem csak monster lehet nála, akkor nem jobb PF a push?
Ha becallolod rengetegszer fog olyan flop jönni ahol lehet h a jobb lapod dobod el...úgy meg sztem veszteséges a call, ha A Q magas floppon tolod csak tovább, különben meg fold, mert rengetegszer úgy is verve leszel ha lejön valamelyik lapod...

Ez a parti jó példa, hisz 99-el szerintem nem callol egy pusht prf.

Élő ügyfélszolgálat