bojanika
2009. febr. 20. 21:42

NL100 FR - 44, flop set

***** Hand History for Game 4893970691238 *****
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Friday, February 20, 04:05:37 ET 2009
Table Chittagong (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 1: chrisdeluxe3 ( $63.65 USD )
Seat 2: kairosz ( $109.20 USD )
Seat 3: Lauriston ( $159.60 USD )
Seat 4: Crovax.83 ( $115.20 USD )
Seat 5: muythai ( $30.20 USD )
Seat 6: becks1874 ( $81.75 USD )
Seat 7: kaindi21 ( $31.15 USD )
Seat 9: j3m03d3r ( $106.30 USD ) 118 hand, 13/6, cbet: 80%.
Seat 10: ROYALQUAD ( $83.00 USD )
Lauriston posts small blind [$0.50 USD].
Crovax.83 posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to kairosz [ :4c::4d:]
muythai calls [$1.00 USD]
becks1874 folds
kaindi21 folds
j3m03d3r raises [$6.00 USD]
ROYALQUAD folds
chrisdeluxe3 folds
kairosz calls [$6.00 USD]
Lauriston folds
Crovax.83 folds
muythai folds
** Dealing Flop ** [ :Kc::4s::Td: ]
j3m03d3r bets [$10.00 USD]
kairosz calls [$10.00 USD]
** Dealing Turn ** [ :8c:]
j3m03d3r checks
kairosz checks
** Dealing River ** [ :Jd: ]
j3m03d3r bets [$26.00 USD]
kairosz: ???

Lehet kritizálni. Várom szeretettel... :D

bihaimo
Válasz bojanika kommentjére
2009. febr. 20. 21:58

Hol maradt a turn bet??
Lehet lejött a sora, így csak call nálam, de én nit vagyok.... :-))
GL!

want2push
Válasz bihaimo kommentjére
2009. febr. 20. 22:26

Hol maradt a turn bet...? Na meg a flop visszaemelés...?

Ha turnön betelsz, egyszerű a parti. Így viszont találgatnod kell, hogy vajon mi lehet nála? Én félek, hogy sokszor jobb lapja lesz, tekintve a játékát és a river lapot. Rosszabbal meg vajon kifizet? Esetleg JT, ami a játéka alapján rosszabb lap lehet nála és még ki is fizet. Nálam inkább csak call, de határeset.

titcar
Válasz want2push kommentjére
2009. febr. 20. 22:38

vagy flop raise vagy bet turn kell. így csak callolni tudsz riveren.

Terrorka
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 20. 23:05

mi volt a célod a turn checkel??
én már flopon is visszahívnék, river csak call, kinn van a sorveszély.

bojanika
Válasz Terrorka kommentjére
2009. febr. 21. 8:03

Egy 13/6-os, egyébként jó játékosról van szó. AQ-val nem fog ráemelni egy utg limpelőre. Az induló zónáját nagyjából leszűkíthetjük AK, TT+ -ra. Lapjai közül az AA-t, QQ-t, JJ-t, AK-t verjük flopon. A flop visszaemelés esetén esetleg AA-val berakja a pénzét, többet nem nyerünk, ellenben óhatatlanul elbukjuk a stack-ünket egy KK vagy TT ellen.
Turn: lényegében semmi nem változott a 8-assal. Itt value-t hagyok bent egy AK és AA ellen, a flop call után azonban a QQ-t, JJ-t sztem dobná, KK, TT ua., flopon.
River: természetesen call, annyi változott, hogy a JJ is ver.

Amúgy van egy bizonyos "megérzés faktor" a játékban, amit nehéz megmagyarázni. Mostanában ez nagyon jól működik nálam éppen ezért egyre több partit játszok másként, mint az "elvárható" lenne. Az elmúlt 6 session során egy db set vs overset-em mindig volt, és sikerült 4 KK vs AA-t is összehoznom preflop allinben - ezen esetekben is éreztem, hogy "nagy a baj", mégis betoltam a stack-em, hiszen set-et ill KK-t (preflop) nem dobunk...

Ebben a partiban végig éreztem, hogy vmi nem stimmel, ezért tartottam alacsonyan a kasszát. Riveren megadtam az emelést, ellenfelem KK-t mutatott, és nagyobb set-el vitte a kasszát.

plastikman0
Válasz bojanika kommentjére
2009. febr. 21. 10:54

Eza megérzés csak egy puszta véletlen volt. Igyen lapot nem osztogatunk az ellenfélnek. Mivel K drillje volt ő a turnön 90% hogy check raisere játszott mivel volt kint sor esély is. A turnön mindenképpen kellett volna hívni. Én egy ilyen lapot úgy játszanék meg ezen hogy előszöris figyelembe venném hogy mennyire bevállalós a másik játékos és ha könnyedén végig megy top párral vagy sorhúzóval akkor csak sima call a floppon mivel visszahívás ez esetben eredméyntelen mert úgyis megadja. de ha reálisabb a játékaakkor mivel kint volt a sorhúzó és A Q val is beszállhatott volna 3betletem volna a flopon, ha nem lett volna az akkor ezt a turnön játszottam volna el. Megadtad a flop hívást. turön checkelt itt hívni kellett volna egy komolyabbat. Itt ha visszaemel dobás, ha megad akkor csak check/call riveren a river függvényében akár flod is.

naggeri
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. febr. 21. 11:13

Megadtad a flop hívást. turön checkelt itt hívni kellett volna egy komolyabbat. Itt ha visszaemel dobás, ha megad akkor csak check/call riveren a river függvényében akár flod is.

???? Ez ugye vicc hogy dobod a setet 100BB-ért?

buktar
Válasz naggeri kommentjére
2009. febr. 21. 11:19

Megérzés vagy nem megérzés a set -et akkor is tolni kell!

Élő ügyfélszolgálat