NL100 FR - 44, flop set
***** Hand History for Game 4893970691238 *****
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Friday, February 20, 04:05:37 ET 2009
Table Chittagong (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 1: chrisdeluxe3 ( $63.65 USD )
Seat 2: kairosz ( $109.20 USD )
Seat 3: Lauriston ( $159.60 USD )
Seat 4: Crovax.83 ( $115.20 USD )
Seat 5: muythai ( $30.20 USD )
Seat 6: becks1874 ( $81.75 USD )
Seat 7: kaindi21 ( $31.15 USD )
Seat 9: j3m03d3r ( $106.30 USD ) 118 hand, 13/6, cbet: 80%.
Seat 10: ROYALQUAD ( $83.00 USD )
Lauriston posts small blind [$0.50 USD].
Crovax.83 posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to kairosz [ :4c::4d:]
muythai calls [$1.00 USD]
becks1874 folds
kaindi21 folds
j3m03d3r raises [$6.00 USD]
ROYALQUAD folds
chrisdeluxe3 folds
kairosz calls [$6.00 USD]
Lauriston folds
Crovax.83 folds
muythai folds
** Dealing Flop ** [ :Kc::4s::Td: ]
j3m03d3r bets [$10.00 USD]
kairosz calls [$10.00 USD]
** Dealing Turn ** [ :8c:]
j3m03d3r checks
kairosz checks
** Dealing River ** [ :Jd: ]
j3m03d3r bets [$26.00 USD]
kairosz: ???
Lehet kritizálni. Várom szeretettel... :D
Hol maradt a turn bet??
Lehet lejött a sora, így csak call nálam, de én nit vagyok.... :-))
GL!
Hol maradt a turn bet...? Na meg a flop visszaemelés...?
Ha turnön betelsz, egyszerű a parti. Így viszont találgatnod kell, hogy vajon mi lehet nála? Én félek, hogy sokszor jobb lapja lesz, tekintve a játékát és a river lapot. Rosszabbal meg vajon kifizet? Esetleg JT, ami a játéka alapján rosszabb lap lehet nála és még ki is fizet. Nálam inkább csak call, de határeset.
vagy flop raise vagy bet turn kell. így csak callolni tudsz riveren.
mi volt a célod a turn checkel??
én már flopon is visszahívnék, river csak call, kinn van a sorveszély.
Egy 13/6-os, egyébként jó játékosról van szó. AQ-val nem fog ráemelni egy utg limpelőre. Az induló zónáját nagyjából leszűkíthetjük AK, TT+ -ra. Lapjai közül az AA-t, QQ-t, JJ-t, AK-t verjük flopon. A flop visszaemelés esetén esetleg AA-val berakja a pénzét, többet nem nyerünk, ellenben óhatatlanul elbukjuk a stack-ünket egy KK vagy TT ellen.
Turn: lényegében semmi nem változott a 8-assal. Itt value-t hagyok bent egy AK és AA ellen, a flop call után azonban a QQ-t, JJ-t sztem dobná, KK, TT ua., flopon.
River: természetesen call, annyi változott, hogy a JJ is ver.
Amúgy van egy bizonyos "megérzés faktor" a játékban, amit nehéz megmagyarázni. Mostanában ez nagyon jól működik nálam éppen ezért egyre több partit játszok másként, mint az "elvárható" lenne. Az elmúlt 6 session során egy db set vs overset-em mindig volt, és sikerült 4 KK vs AA-t is összehoznom preflop allinben - ezen esetekben is éreztem, hogy "nagy a baj", mégis betoltam a stack-em, hiszen set-et ill KK-t (preflop) nem dobunk...
Ebben a partiban végig éreztem, hogy vmi nem stimmel, ezért tartottam alacsonyan a kasszát. Riveren megadtam az emelést, ellenfelem KK-t mutatott, és nagyobb set-el vitte a kasszát.
Eza megérzés csak egy puszta véletlen volt. Igyen lapot nem osztogatunk az ellenfélnek. Mivel K drillje volt ő a turnön 90% hogy check raisere játszott mivel volt kint sor esély is. A turnön mindenképpen kellett volna hívni. Én egy ilyen lapot úgy játszanék meg ezen hogy előszöris figyelembe venném hogy mennyire bevállalós a másik játékos és ha könnyedén végig megy top párral vagy sorhúzóval akkor csak sima call a floppon mivel visszahívás ez esetben eredméyntelen mert úgyis megadja. de ha reálisabb a játékaakkor mivel kint volt a sorhúzó és A Q val is beszállhatott volna 3betletem volna a flopon, ha nem lett volna az akkor ezt a turnön játszottam volna el. Megadtad a flop hívást. turön checkelt itt hívni kellett volna egy komolyabbat. Itt ha visszaemel dobás, ha megad akkor csak check/call riveren a river függvényében akár flod is.
Megadtad a flop hívást. turön checkelt itt hívni kellett volna egy komolyabbat. Itt ha visszaemel dobás, ha megad akkor csak check/call riveren a river függvényében akár flod is.
Megérzés vagy nem megérzés a set -et akkor is tolni kell!