Nl100 FR - 6 way pot - AA bajban turnon
Akik tartották a flop betemet azokról nincs sok infom. Szerintem nem regularok, mert lassan már a nl100-as regeket is ismerem bosson.
Utólag hm-be megnéztem a három játékos statját (játék közbe én nem használom)
GaszczTV: 21hand 29/14/4.5
relojillo: 18 hand 66/0
Angelvng: 110 hand 12/3.6/2.3
***** Hand History for Game 1358856230 *****
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, December 11, 07:46:08 ET 2008
Table Table TH 990 (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 1: pokerzol99 ( $102.85 USD )
Seat 2: IAMCURIOUS ( $110.55 USD )
Seat 8: Angelvng ( $99.70 USD )
Seat 3: GaszczTV ( $99.00 USD )
Seat 9: asucar ( $132.99 USD )
Seat 4: relojillo ( $88.30 USD )
Seat 5: -seth- ( $169.87 USD )
Seat 6: Hurriganes ( $48.00 USD )
Seat 7: Evilman28 ( $96.00 USD )
Angelvng posts small blind [$0.50 USD].
asucar posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to pokerzol99 [ :Ah::As: ]
pokerzol99 raises [$4.00 USD]
IAMCURIOUS folds
GaszczTV calls [$4.00 USD]
relojillo calls [$4.00 USD]
-seth- folds
Hurriganes calls [$4.00 USD]
Evilman28 folds
Angelvng calls [$3.50 USD]
asucar calls [$3.00 USD]
** Dealing Flop ** [ :6c: :2d:, :Qh:]
Angelvng checks
asucar checks
pokerzol99 bets [$16.00 USD]
GaszczTV calls [$16.00 USD]
relojillo calls [$16.00 USD]
Hurriganes folds
Angelvng calls [$16.00 USD]
asucar folds
** Dealing Turn ** [ :9s: ]
Angelvng checks
pokerzol99 ???
omfg
floppon nagyobbat kell hívni mondjuk egy 22-t
turn check/call ha nem kezdenek egymásnak ugrani az emberek ( bet-reriase mögötted) és valahogy elkéne navigálni egy olcsó showdownig
az a baj hogy abgelvngnél valószinüleg ott lapul a set a többi idóta meg 2 párosodhatott
ha nem jutunk el olcsó showdownig akkor turnon akár el is lehetne engedni ( bár sose tudnám)
a c/c elég rossz szerintem, valszeg egy sima Q nem fog belenyitni itt fullringen, mert fél a kétpártól (a sok flop akció után jogosan), tehát csak jobb lapot fizetünk ki vele, én csak c/f vagy bet/foldot tudok itt elképzelni ideális linenak, valszeg fullring miatt inkább a dobás felé hajlanék, de nincs semmi FR tapasztalatom.
Az ellenfeleket elnézve 90% hogy még elöl vagy. Daklol-lal abban egyetértek, hogy nagyobb hívás kellett volna flopon, akár potto is hívhattál volna 5 ellenfél ellen, de lehet, hogy én már itt c/r-t játszottam volna, mert biztos, hogy valamelyik hülye belehívott volna. Így viszont én ezen az asztalon akár a teljes beülőmet is merném kockáztatni, mert annyi pénz van már bent, hogy nem érdemes vacillálni. Azaz turnön betolnám a maradékot és ha valaki setesedett flopon, akkor így jártam. Ennyi ellenfél ellen már flopon el kell döntened mi lesz később ha jön veled a halraj, ha bizonytalan vagy, akkor már innentől válts c/c üzemmódba, ha viszont úgy érzed, hogy még jó vagy az AA-val, akkor nem szabad lassítani.
én már itt c/r-t játszottam volna
ténleg a flop c/r line az ideális!
nh!