NL100 FR - 77 set - turn-ön beindul az akció
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, December 16, 12:17:28 ET 2008
Table Goeteborg (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: bububaer86 ( $18.50 USD )
Seat 2: unjungle ( $108.50 USD )
Seat 3: LongHoppA ( $48.00 USD )
Seat 4: torp35 ( $150.20 USD )
Seat 5: rLoOoOoOoOoL ( $98.50 USD )
Seat 6: NeonTitle ( $119.00 USD )
Seat 7: Der.Fisch ( $134.00 USD )
Seat 8: hotman2 ( $99.70 USD )
Seat 9: HERO ( $97.70 USD )
Seat 10: ganescha ( $85.25 USD )
unjungle posts small blind [$0.50 USD].
LongHoppA posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to HERO [ :7c::7s: ]
torp35 calls [$1.00 USD]
rLoOoOoOoOoL folds
NeonTitle folds
Der.Fisch folds
hotman2 folds
HERO calls [$1.00 USD]
ganescha folds
bububaer86 folds
unjungle folds
LongHoppA checks
** Dealing Flop ** [ :Ac::7d::2h: ]
LongHoppA checks
torp35 checks
HERO checks
** Dealing Turn ** [ :Td:]
LongHoppA checks
torp35 bets [$1.50 USD]
HERO raises [$5.00 USD]
LongHoppA folds
torp35 raises [$15.00 USD]
HERO: ???
Nem volt megfelelő infó ellenfelemről, a session utáni adatai: 19.8/2.4 3bet:0.0, postflop agg: 25.0%
Menned kell, persze benne van a pakliban, hogy preflop limp/raise-re készült AA-val. Sztem emelj rá a turn visszaemelésére, ne adj free cardot, ha esetleg húzon lenne. Ha overset, reload, erre van a bankroll!
Ez ugyanúgy lehet AA/1010/22/A10, de leginkább 22-re tenném. Turn-ön tovább emelnék, nehogy egy river káró miatt ne fizessen ki.
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az ilyen handeknél én már a flopon emelek és elkezdem növelni a kasszát, ezt eddig senki nem írta még.
Így játszva visszaemelnék, és a riveren all-in.
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az ilyen handeknél én már a flopon emelek és elkezdem növelni a kasszát, ezt eddig senki nem írta még.
turn reraise 35 ig hogy shove-t indukáljunk, mindenképp stackért játszanék itt és 3 wayen mindenképp belenyitnék floppon kassza növelés érdekében és hogy utána tudjam keverni ezt a linet a multiway pot blöffel
igen, én is mindenképpen emelnék már flopon. mindél előbb kerül be a pénz annál jobb. Ax-ek meg hadd fizessenek. Vagy arra várunk, hogy jöjjön egy underset?? :D:D
Miért nem emeltél pf 1 limpelőre?A flopot sem checkeltem volna.Turn raise 35-40-ig.
Turn-ön bekerült minden pénz - ismerve engem, gondolom, ezen senki nem lepődik meg komolyan :) -, ellenfelem AA-t mutatott és vitte a kasszát.
Preflop nem szoktam ráemelni a limpelőkre, csak 99+
Örülök, ha olcsón nézhetek floppot. Így, ha mögöttem emel vki, még akkor is van odds-om a setmining-ra, míg ha az eredeti limpelő erre is visszaemel, könnyedén megszabadulhatok lapomtól. Ezzel együtt nem vagyok biztos az igazamban, a kis/közepes párok megjátszása nem az erősségem - asszem. :(
A flopon valóban hiba, hogy nem emeltem. Kellett volna. Az eredményen persze nme változtatott volna semmit. :)