NL100 FR 99-cel riverre full
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, November 13, 11:40:38 ET 2008
Table Natchez (Real Money)
Seat 10 is the button
Seat 1: HERO ( $102.60 USD )
Seat 2: sakis1401 ( $65.35 USD )
Seat 3: ganescha ( $104.55 USD )
Seat 4: renangy1 ( $95.00 USD )
Seat 5: roskoloco ( $156.00 USD )
Seat 6: lecuzoul ( $64.00 USD )
Seat 7: jpbjli146 ( $53.55 USD )
Seat 8: loooop ( $90.80 USD )
Seat 9: goeslikea ( $84.05 USD )
Seat 10: ZeissFL ( $107.35 USD )
kairosz posts small blind [$0.50 USD].
sakis1401 posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to HERO [ :9s::9d: ]
ganescha folds
renangy1 folds
roskoloco folds
lecuzoul folds
jpbjli146 folds
loooop folds
goeslikea folds
ZeissFL folds
HERO raises [$2.50 USD]
sakis1401 calls [$2.00 USD]
** Dealing Flop ** [ :8d::8s::2h: ]
HERO bets [$4.50 USD]
sakis1401 calls [$4.50 USD]
** Dealing Turn ** [ :5s: ]
HERO checks
sakis1401 bets [$7.50 USD]
HERO calls [$7.50 USD]
** Dealing River ** [ :8c:]
HERO checks
sakis1401 bets [$50.35 USD]
HERO: ???
szerintem dobó, bár lehet a check miatt hívott, gyanús mert ha tényleg jó lapja van 8assal akkor inkább kevesebbet hívna, h csalogasson befele és nem akarna elzavarni... Mindenesetre én dobnám valószínüleg.
ha call akkor a turn check/call miatt megérheti ha már így játszottad
de szerintem bet turn mindenképp és reraisere dob
Nekem nem tetszik a turn check. Flopot cbeteltél az overpároddal, a turn teljesen blank, semmit nem változtat, folytatni kell, főleg mivel úgy döntesz megadod a float betet, helyette inkább te licitálj (nomeg később cbetjeid és 2nd barrellek is hitelesebbek, ha látják, hogy te az első két utcát simán végiglicitálod top vagy overpárral)
A river játéka az ellenfélnek teljesen összezavart, egyszerűen nem tudom milyen lapot reprezentál egy ilyen boardon. A preflop játékával nincsen összhangban egy magasabb overpár, a másik egy bemákolt 8-as, hiszen a floppolt 2-es vagy turnölt 5-ös set is mehet a kukába a river miatt.
Ha nekem 8-asom lenne, ugyanígy nagy vbetet nyomnék egyébként az ellenfél helyében.
A turn passz oka lehet esetleg az, hogy itt könnyen lehetünk WAWB szituációban, hiszen vagy floatolt az ellenfél kisebb párral (és akkor 2 outja van ellenünk) vagy ott van nála a 8-as, esetleg egy rosszul megjátszott overpár, és akkor nekünk van 2 outunk ellene. Nem is tudom, eleinte én is azt akartam írni, hogy turn bet, de lehet hogy mégsem kellene a fentiek miatt, hiszen végülis nincs lent semmilyen draw...
Kiváncsian várom majd itt a többiek véleményét, ki mint mond erre a turn betre.
Én ezt adnám. 65BB-vel ül a gyerek (=fish), river után egy 2-est és egy 5-öst is simán jónak érezhet. Overpairt én kizárnám, a nyolcas meg ugye elég ritkán lesz nála.
Nekem nem tetszik a turn check.
A turn passz oka lehet esetleg az, hogy itt könnyen lehetünk WAWB szituációban, hiszen vagy floatolt az ellenfél kisebb párral (és akkor 2 outja van ellenünk) vagy ott van nála a 8-as, esetleg egy rosszul megjátszott overpár, és akkor nekünk van 2 outunk ellene. Nem is tudom, eleinte én is azt akartam írni, hogy turn bet, de lehet hogy mégsem kellene a fentiek miatt, hiszen végülis nincs lent semmilyen draw...
Kiváncsian várom majd itt a többiek véleményét, ki mint mond erre a turn betre.
A turn-ön c/c-re gondolok én is, csak bizonytalan vagyok benne, hogy az-e a "jó megoldás", ha egyáltalán létezik pókerben ilyen fogalom...
Turnön nagyon ellenfélfüggő, hogy mit tennék, de c/c után ezen a riveren call 100%-ban.