esoember
Válasz Blatand kommentjére
2009. febr. 4. 10:47

Hmm, tényleg veszélyes a board, igazad van, set is lehet nála.

zoltanh
2009. febr. 4. 11:08

Igen lehet nála sett, de inkább dobok overt 26T flopon ilyen akció után mint itt.

Blatand
Válasz zoltanh kommentjére
2009. febr. 4. 11:12

és mi lett a vége?

zoltanh
2009. febr. 4. 11:13

és mi lett a vége?

Miért kell olyan gyorsan kitenni a végét? :p alig fél napja van fent a hand.

csak ugy halkan megjegyzek Tibibacsinak (ha netalantan olvasna a topicot) hogy ennek a hand vegere is mar jo ideje varunk :)
https://poker-akademia.com/vBulletin/small-stakes-no-limit-hold-em/5007-nl100-160bb-deep-ket-par-turn-oen-c-r-all-hivnak.html

Blatand
2009. febr. 4. 11:26

akkor még várunk:)

styxxx
2009. febr. 4. 11:43

Nálam ennyi akció után már fold.
Igazából már nem látok olyat amit verünk.
Ha oop aggrók vagyunk akkor villain már simán behatárolja range-ünket, és nyogodtan tolhatja a 77, QK és társai 2pár+ os lapokat, mert így van esélye a legtöbb value-t nyerni. Itt már tudnia kellett, hogy over van a kezünkben, és nyugodtan ránkboríthatja, mert szinte mindíg tartani fogjuk majd.

Tibibacsi
2009. febr. 4. 11:43

Olvasom, szavaztam is a "fold"-ra. AK-n kívül semmit nem versz, és nem úgy néz ki hogy blöff (ilyen flopon bátor dolog lenne air-el visszatolni). Persze vannak őrültek akik sima flush draw-al így játszanak de ehhez nagyon pontos read kell. Én itt set-re/2 pár-ra tenném.

zoltanh
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. febr. 4. 11:55

Egyszerűen vannak napok amikor nem tudom ezeket a szitukat elengedni és a tegnapi ilyen volt. Totál blöffre én sem raktam és a szűk range ellen is coinflip vagyok szóval el kellett volna engednek az ászokat. Ha az agg% nem 38 hanem kisebb (bár ilyen kis minta alapján talán nincs is nagyon jelentősége) akkor elengedem.
Őszintén szólva bíztam egy fd-ben meg ha nem is az van nála akkor még backdoor flushben láttam esélyt :p settet valahogy nem tudtam elképzelni nála mert annyira kicsi az esélye, hogy pont hetesei legyenek, mert ugye QQ, KK csak nem csapdáz be pf.

KQo volt nála

kanrich_
2009. febr. 5. 16:20

Én is eldobtam volna, átgondoltam ezt a handet most alaposan, és ugye sajnos nálunk figyel az Ah lap, ami miatt szinte biztosan nem színdraw van nála, hacsaknem a ThJh, amit ugye írtál Te is.

A reális zóna a preflop és flop játéka alapján gyakorlatilag QK, 77, illetve esetleg TJs.

Nem tudom mit gondoltok, de én tapasztalataim alapján azt vettem észre, hogy a legtöbb játékos itt a floppon egy draw lappal (ThJh) nem ilyen keveset hívna vissza, hanem kb 4x-et, pont azért, merthogy úgy nagyobb a fold equity. Szóval én még talán ezt tenném hozzá a handhez, vagyis azt, hogy ez a reraise a részéről valahogy nem draw-ra utal, így méginkább a dobás felé hajlok én is.

Élő ügyfélszolgálat