Hmm, tényleg veszélyes a board, igazad van, set is lehet nála.
Igen lehet nála sett, de inkább dobok overt 26T flopon ilyen akció után mint itt.
és mi lett a vége?
és mi lett a vége?
akkor még várunk:)
Nálam ennyi akció után már fold.
Igazából már nem látok olyat amit verünk.
Ha oop aggrók vagyunk akkor villain már simán behatárolja range-ünket, és nyogodtan tolhatja a 77, QK és társai 2pár+ os lapokat, mert így van esélye a legtöbb value-t nyerni. Itt már tudnia kellett, hogy over van a kezünkben, és nyugodtan ránkboríthatja, mert szinte mindíg tartani fogjuk majd.
Olvasom, szavaztam is a "fold"-ra. AK-n kívül semmit nem versz, és nem úgy néz ki hogy blöff (ilyen flopon bátor dolog lenne air-el visszatolni). Persze vannak őrültek akik sima flush draw-al így játszanak de ehhez nagyon pontos read kell. Én itt set-re/2 pár-ra tenném.
Egyszerűen vannak napok amikor nem tudom ezeket a szitukat elengedni és a tegnapi ilyen volt. Totál blöffre én sem raktam és a szűk range ellen is coinflip vagyok szóval el kellett volna engednek az ászokat. Ha az agg% nem 38 hanem kisebb (bár ilyen kis minta alapján talán nincs is nagyon jelentősége) akkor elengedem.
Őszintén szólva bíztam egy fd-ben meg ha nem is az van nála akkor még backdoor flushben láttam esélyt :p settet valahogy nem tudtam elképzelni nála mert annyira kicsi az esélye, hogy pont hetesei legyenek, mert ugye QQ, KK csak nem csapdáz be pf.
KQo volt nála
Én is eldobtam volna, átgondoltam ezt a handet most alaposan, és ugye sajnos nálunk figyel az Ah lap, ami miatt szinte biztosan nem színdraw van nála, hacsaknem a ThJh, amit ugye írtál Te is.
A reális zóna a preflop és flop játéka alapján gyakorlatilag QK, 77, illetve esetleg TJs.
Nem tudom mit gondoltok, de én tapasztalataim alapján azt vettem észre, hogy a legtöbb játékos itt a floppon egy draw lappal (ThJh) nem ilyen keveset hívna vissza, hanem kb 4x-et, pont azért, merthogy úgy nagyobb a fold equity. Szóval én még talán ezt tenném hozzá a handhez, vagyis azt, hogy ez a reraise a részéről valahogy nem draw-ra utal, így méginkább a dobás felé hajlok én is.